Aramızdan Ayrılışının 15. Yılında Başbuğ Alparslan Türkeş Büyük Ödülü - Prof. Dr. Recai COŞKUN/MHP Resmi Web Sitesi - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Aramızdan Ayrılışının 15. Yılında Başbuğ Alparslan Türkeş Büyük Ödülü - Prof. Dr. Recai COŞKUN/MHP Resmi Web Sitesi
Tarih: 04.04.2012 > Kaç kez okundu? 3910

Paylaş






Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı, Türk Milliyetçiliği davasının lideri, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş'in aziz hatırasını her daim canlı tutmak amacıyla, aramızdan ayrılışının 15. Yılı'nda Alparslan Türkeş Büyük Ödülü ihdas etmiştir.



Alparslan Türkeş Büyük Ödülü, siyaset bilimi alanında yapılacak çalışmaları kapsamakta olup; araştırma-inceleme eserleri dalında verilecektir.



ÖDÜL DALLARI VE KATILIM ŞARTLARI:



1. Herhangi bir üniversitede lisans, yüksek lisans veya doktora düzeyinde öğrenimlerini halen sürdürmekte olan, 1 Ocak 1980 ve sonrası doğumlu, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı herkes siyaset bilimi alanındaki bilimsel araştırma-inceleme çalışmalarıyla bu ödül için başvurabilir.



2. Başvuruya konu eserlerin dili Türkçe olmalıdır.



3. Başvuruya konu eserlerin özgün, daha önce yayımlanmamış, bir başka yarışmaya sunulmamış ve ödüllendirilmemiş olması esastır.



4. Araştırma- İnceleme dalı'nda son üç yıl içinde akademik-bilimsel jürilerce kabul edilmiş yüksek lisans (master) ve doktora tezleri ile yapılacak başvurular da değerlendirmeye tabi tutulacaktır.



5. Başvuru sahiplerinin her dalda en fazla bir eseri incelemeye alınacaktır.



6. Seçici Kurul tarafından ödüle layık görülen eserlerin her türlü yayın (telif) hakları Milliyetçi Hareket partisi'ne ait olacaktır.



KONU:



Alparslan Türkeş Büyük Ödülü için araştırma inceleme dalında yapılacak çalışmaların konusu "Geçmişten Geleceğe; Türk Siyasal ve Fikir Hayatında Ülkücülüğün Misyonu ve Vizyonu" olarak belirlenmiştir.



BAŞVURU VE SÜRE:



1. Çalışmalar, iki nüsha 12 punto (Times New Roman yazı karakteri) ve 1,5 satır aralığı ile yazılmış ve A-4 boyutunda kâğıt çıktı olarak ve ayrıca elektronik ortamda çözülebilecek şekilde (disket veya CD/VCD) özgeçmişle birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ne en geç 4 Nisan 2012 tarihine kadar yapılmalıdır.



2. Çalışmalarda müstear isim (takma ad) kullanılmamalıdır.



3. Başvuru sahibinin iletişim bilgilerinin ve elektronik posta adresinin başvurulan eserle birlikte belirtilmesi gerekmektedir.



ÖDÜLLER:



Milliyetçi Hareket Partisi Alparslan Türkeş Büyük Ödülü; "Ödül Belgesi", "Ödülü simgeleyen heykelcik" ve parasal ödemeden oluşmaktadır.



BİRİNCİYE: Ödül Belgesi, Ödülü simgeleyen heykelcik ve 15000 TL.,



İKİNCİYE: Ödül Belgesi, Ödülü simgeleyen heykelcik ve 10000 TL.,



ÜÇÜNCÜYE: Ödül Belgesi, Ödülü simgeleyen heykelcik ve 5000 TL.,



Ayrıca üç araştırma- inceleme eserine MANSİYON ÖDÜLÜ: Ödül Belgesi, Ödülü simgeleyen heykelcik ve 2500'er TL. verilecektir.



ÖDÜL ŞARTNAMESİ:



Ödül Şartnamesi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nden veya www.mhp.org.tr adresinden temin edilebilir.



SEÇİCİ KURUL:



Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı tarafından belirlenecek Seçici Kurul, 4 Nisan 2012 tarihine kadar gelen başvuruları niteliklerine göre ayırıp, jüriler oluşturacak ve son değerlendirmeyi Jüri raporlarına göre yapacaktır.



İLETİŞİM:

_______________________



Prof. Dr. Recai Coşkun



E-posta: coskunr@gmail.com



Tel: 0312 472 55 55 dahili 1363



Ayrıntılar: http://mhp.org.tr/htmldocs/mhp/1239/icerik/index.html?skippopup=true





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 27
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 352
Toplam Tekil 4068273
IP 3.145.119.199






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.406 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu