SÖMÜRÜLEN KÜRTLER - Alperen BURAK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









SÖMÜRÜLEN KÜRTLER - Alperen BURAK
Tarih: 16.12.2011 > Kaç kez okundu? 3351

Paylaş


Örgütün Dini İmanı!



Terörist başı Öcalan’ın ateistliği herkesçe bilinir. Apo İslam dinine karşı düşüncesini “din sorununa devrimci yaklaşım” diye yayınladığı zırvalar bütününde anlatır. Bu zırvaların içinde, Peygamber Efendimiz (SAV) için sürekli küçültücü ifadeler kullanması ve dini afyon olarak nitelendirmesi malumu ilamdan başka bir şey değildir.







Geçtiğimiz yıllarda Fırat Haber Ajansınca 300 PKK lı teröristle görüşülerek hazırlanan anket sonuçları da, terör örgütünün dine bakışını ortaya koyuyor. Ankette, en çok beğendiğiniz dini lider kim? Sorusuna verilen cevaplar çok ilginç. “En çok beğendiğim dini lider Zerdüşt diyenler %34 , Hz İsa diyenler %34. Bu da gösteriyor ki, 3 teröristten 2 si ya Zerdüştlüğü ya da Hıristiyanlığı benimsemiş. Geriye kalanlar ise Mani (%11), Hz İbrahim (%4), Hz Musa (%7), Hz Muhammet (%10) cevabını veriyor sevdiği dini kişiliğe. Sadece bu anket bile, kuruluşu Marksist ideolojiye dayanan ve ateist olmakla övünen bölücü terör örgütünün din konusunda ne kadar mesnetsiz ve boşlukta olduğunu anlatmaya yetiyor aslında.







Sosyal paylaşım sitelerinde teröristlerin çektiği amatör video görüntüleri dolaşıyor. Bu videolarda örgüt üyelerinin namazla ve İslam inancıyla nasıl dalga geçtikleri net olarak görülüyor.







İslam’ı ve Müslümanları her fırsatta aşağılayan terör örgütü mensupları, sözde haklarını savundukları Kürt Halkının İslam’a muhabbetini bildikleri için ara sıra dini görüntü vermeyi ihmal etmiyorlar. Ayet ve hadislerle süslü konuşmalarla inançlı Kürtlerden oy bekliyorlar. Tabanda tutunmanın din ile mümkün olduğunu bilen siyasal Kürtçüler, 22 Haziran seçimleri öncesi sivil itaatsizlik adını verdikleri isyan provasında Alternatif Cuma organize ettiler. Ateist birçok KCK-PKK üyesi, Cuma günleri abdestsiz olarak meydanlarda saf tutup namaz kılıyormuş gibi yaptılar. Alternatif cumanın ön saflarında yer alan ve bir miting öncesi üstüne giydiği dağ kıyafetiyle sokakta polise taş atarak sözde kahramanlıkla oy avcılığı yapan vekil adayının, Mübarek Ramazan’da, ayağında şort, bir hanımla bira içerken çekilmiş pozu aslında Siyasal Kürtçülüğün İslam’a bakışının da samimi ifadesidir.







İçişleri Bakanının, PKK’nın şehir yapılanması olan KCK’nın sözde siyaset akademisinde “Dinler tarihi dersinde, terörist başı Öcalan peygamber olarak gösterilmektedir'' ifadesi de aslına bakarsanız örgütün din konusunda şaşkın ördek misali nerden dalacağını bilmemesine örnektir.







Bir yanda, İslam’a yakışıksız ve küçültücü ifadelerle saldıran bebek katili Apo, dağda Hz Mesih figürü önünde resim çektiren örgüt üyeleri, operasyonda öldürülen sünnetsiz teröristler, “Bizim dinimiz Zerdüştlüktür” diyen Kandil Canisi Karayılan, Öğrenci Yurtlarına saldıracak kadar kahpeleşen dağ kadrosu velhasıl baştan ayağa kadar İslam düşmanı olan terör örgütü… Diğer yanda elinde Kuran-ı Kerimle miting düzenleyen çakma imamlı Kürtçüler. Bu aleni, dinin sömürülmesidir.







Din Kisvesiyle Yapılan Sömürü







İşte İslam’a karşı bakış açısı bu denli net olan, halka rağmen halkçılık yaptığını zanneden Siyasal Kürtçüler, PKK ve KCK; her şeye rağmen dini kullanıyor ve İslam adına örgüt için para topluyorlar. “Uluslararası Terörizm ve Sınıraşan Suçlar Merkezi (UTSAM) tarafından 9-11 Aralık tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 3. Uluslararası Terörizm ve Sınıraşan Suçlar Sempozyumu'nda sunulan çalışmalar, KCK'nın para için başvurduğu din istismarını gözler önüne serdi. KCK'nın Avrupa'daki yaklaşık 400 kurum ve kuruluşunu bünyesinde barındıran Münih merkezli Avrupa Kürt Demokratik Toplum Koordinasyonu'nun (CDK) alt birimlerinden biri olan sözde Kürdistan İslam Topluluğu (Federasyona Civaka İslamiya Kurdistan), sözde fetvalarla Kürt vatandaşlardan para topluyor.” (Yenişafak 12.12.2011)







“Avrupa Kürt Dernekleri Konfederasyonu, Kürdistan Ulusal Kongresi, Esnaflar Birliği, Kürt Kızılayı ve Kürdistan İslam Topluluğu'nu bünyesinde barındıran CDK, en az olmak üzere yıllık kayıtlı cirosu 20 milyon Euro'yu örgüt faaliyetlerine paylaştırıyor. İstihbarat raporları ve uluslar arası terörizmle mücadele kurumlarının araştırmalarına göre bu 20 milyon Euro'nun 10 milyonu Roj Tv başta olmak üzere medya yapılanmalarına veriliyor. CDK'nın Avrupa'daki birimlerine 7 milyon Euro aktarılıyor. Kalan 3 milyon ise Kandil'e gönderiliyor. Fakat Avrupa ülkelerinde tutulan mali kayıtlara göre CDK'nın kasasına giren yıllık 20 milyon Euro'ya kayıtdışı miktarın eklenmesiyle örgüte daha büyük bir meblağın aktarıldığı belirtiliyor”(Yenişafak 12.12.2011)







Ne acıdır ki, din adına bölücülere para veren Müslüman Kürt vatandaşlarımız verdikleri bu paralarla örgüte destek oluyor, şehitlerimize dolaylı yoldan kurşun sıkıyorlar.







Herkes; başta “ben Kürdüm” diyen vatandaşlar olmak üzere; herkes inanç bezirgânlığı yaparak insanları sömüren; PKK-KCK ve siyasal Kürtçüleri iyi tanımalı ve tanımayana tanıtmalıdır.







Herkes, bölücü terör örgütünün İslam’a bakış açısını bilmelidir. Zekâtını-fitresini-hac görevini ifa için biriktirdiği parasını örgüte verenler, bunun Mehmetçiğe kurşun olarak döneceğini bilmeli ve 'Sebep olan yapan gibidir” Hadis-i Şerifinden hissesine düşeni almalıdır.







Selam ile







Tanrı Türk’e Yar Olsun!







H.Alperen BURAK



alperenburak67@hotmail.com















Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 39
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 620
Toplam Tekil 4077348
IP 3.129.19.251






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu