DERİN DÜNYA YÖNETİMİ - Prof. Dr. Nurullah AYDIN - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









DERİN DÜNYA YÖNETİMİ - Prof. Dr. Nurullah AYDIN
Tarih: 12.12.2011 > Kaç kez okundu? 2967

Paylaş


İnsanlık; tarihi boyunca tek bir dünya, tek bir düzen özlemi içinde olmuştur. Bu uğurda mücadele eden liderler, din adamları, ideologlar olmuştur.







Çağımızda ise gizemliliği koruyan ama dünya’yı tek merkezden yönetmede önemi aşama kat eden güçler; kapalı örgütlenmeleri yenilerken, açık örgüler olarak; BM, Unesco, Dünya Bankası, Dünya Ticaret Örgütü, IMF, İLO gibi kuruluşlarda yapılanmıştır.







Gizlilik, İtaat ve Konulan Kurallara kesin bağlılık olarak üç temel ilke kabul edilmiştir



Bu üç temel ilke ile yürütülen faaliyetlerde semboller yer alır.







Bu sembollerin manasını en üst dereceye ulaşmış kimseler tam olarak bilir.







Bu sembolik çalışmada; Dünya para birimi Dolar'ın Ehram'ının üzerine Annoit Koektist sözü vardır. Anlamı zafere ulaşıldı demektir. Gizli Dünya Devleti; Dolar’ı dünya parası yapmakla ve kendi ehramını bu paranın üzerine yerleştirmekle kendisini zafere ulaşmış addetmektedir. Piramidin altındaki Novus Ordo Se clorum sözü ise Yeni Dünya Düzeni demektir.







Piramit'in alt kısmına gelince 1776 tarihi bilinenin aksine ABD'nin bağımsızlığını kazandığı 1776 münasebetiyle değil Adam Weisshavst tarafından ilk mürşitler locasının 1 Mayıs 1776 da kurulmuş olmasındandır.







Piramidin en altındaki birinci basamağı Humanismus yani tüm insanlığı ifade etmektedir. Böylece bu piramit insanlığı nasıl kontrol ettiğini belirtmektedir.







Piramidin en alttaki insanlığın kademelerini 3 grupta toplamak mümkündür.



1. Halkın içine giren ve üstekilerin emirlerini uygulayan saçaklar:



- ROTARY, LİON, DINER, PROPELLER, YMCA



- Mavi önlüklüler



- Önlüksüz masonlar







2. Ucu gözüken, büyük kısmı gizli olan kademeler: Bunlar 5 basamak halindedir.



- B'NAİ B'RITH, BILDERBERG teşkilatları: görünen en yüksek idari aşamasıdır.



- BÜYÜK ŞARK LOCASI: (Fransız mason locası)



- Rusya mason locası)



- İSKOÇ LOCASI TEŞKİLATI: 1.33 (İngiliz mason locası)



- YORK LOCASI TEŞKİLATI: (Alman mason locası)







3. Hiç gözükmeyen gizli kademeler: Bunlarda 4 basamaktır.



- RT: En üst üst gizli basamak 3 Kabbalistten oluşan en üst komuta kademesi)



- 13'ler meclisi



- 33'ler meclisi



- 300'ler klübü Sanhedrin (En üst yönetim meclisi)







En alttaki insanlık ile beraber bu basamaklar 13 kademeyi oluşturmaktadır. Hıristiyanların aksine 13 rakamı Siyonizm'de uğurlu sayılmaktadır.







Piramidin en üstteki üçgen içindeki göz: Bu sembol nihai gayeyi temsil eder. Bu gaye; Lüzifer: Mason ilahının gözü! Bu göz ''Allah her şeyi görür'' gerçeğinin karşısında bizim ilahımızda her şeyi görür, hatta her şeyi daha iyi görür iddiasını temsil etmektedir. Bu göz Lüzifer yani şeytan’ın gözüdür. Eğik bakmaktadır ve şaşıdır. Masonlar birbirleriyle tanışmak için bu parolayı kullanırlar. Bir araya geldiklerinde tokalaşırken bir yandan sağ ellerinin başparmağı diğerinin eline özel şekilde bastırmakla ve gözlerini eğik tutarak aşağıya doğru bakarlar.







Sanhedrin 300'ler meclisi



Sanhedrin üyeleri, Kabbala Eğitimi almış olan hahamların içinden seçilirler.



Bu gizli yönetim meclisi kadrosunun içinde genel yönetimi gözeten 70 Kabbalist haham, Genel Gözetim Meclisi olarak İsrail'de toplanırlar. Bu mecliste, bir eksilme olursa yerine yeni üyeleri seçmek yetkisiyle görevli 4 Haham bulunur.







Sanhadrin’deki Kabbalist Hahamlara bağlı olarak çalışan ayrıca bir yeminli 70’ler grubu vardır. ABD'de Rockefeller, İngiltere'de Rothschild'ler bu Yeminli 70'ler grubu'ndadır. Yeminliler grubu bütün dünya ülkelerinde teşkilatlanmıştır.







Piramit'in Sanhadrin'in üst kademesi altındaki bütün kademeler bunlara bağlıdır. Gizli Dünya Devleti'ni teşkil etmek üzere Yeminli 70'ler grubu'na bağlı olarak diğer gruplarda yer alır.







33'ler Meclisi



Dünyada ki birçok siyasi ve ticari gelişmelerden sorumlu olan bu grup pek çok gizli protokoller gerçekleştirir.







13'ler Meclisi



13'ler Kraliyet Konseyi, en zengin ve güçlü ailelerden oluşur. Dünya’yı 300'ler Komitesi'ne verdikleri emirler doğrultusunda yönetmeye çalışır.







Dünya’da ve Türkiye’de; medya’da, iş dünyasında, bürokraside, üniversitelerde, siyasi partilerde kim kimdir?







GünüN SözÜ: Aşırı iyimserlik hayal kırklığı getirir. Dikkatli ol!





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 42
Dün Tekil 1505
Bugün Tekil 606
Toplam Tekil 4075388
IP 3.14.246.254






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























16 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk milletindenim diyen insanlar her eyden nce ve mutlaka T rk e konu mal d r.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.096 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu