BİNGÖL VALİLİĞİ AMBLEM-LOGO TASARIM YARIŞMASI 1.CİSİNE 2.500 TL.ÖDÜL VERİLECEK... - KERİM ÖZBEKLER - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









BİNGÖL VALİLİĞİ AMBLEM-LOGO TASARIM YARIŞMASI 1.CİSİNE 2.500 TL.ÖDÜL VERİLECEK... - KERİM ÖZBEKLER
Tarih: 25.10.2011 > Kaç kez okundu? 3232

Paylaş




GAZETECİ-YAZAR-ŞAİR



Bingöl Valiliği amblem-logo yarışması düzenledi, bu konuda ki bilgiler aşağıda ki şekildedir;



Beşeri yapısı, doğal güzellikleri ve tarihsel nitelikleriyle kendini sürekli geliştiren Bingöl’ün bu özelliklerini yansıtacak ve Bingöl Valiliği kurum kimliğinde kullanılacak, özgün amblem-logonun tasarlanmasıdır.



DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ;



Yarışmaya katılan tasarımların özgün olması ilk koşuldur. Çalışmalar, estetik bütünlük ve konuya bağlılık açısından da değerlendirilecektir. Tasarımda, “Bingöl” sözcüğünün bir logo olarak çalışılmasının yanı sıra, amblem-logo önerisi de yapılabilir.



AMBLEM-LOGO'NUN KULLANIM ALANLARI;



Yarışma sonunda seçilecek amblem-logo tasarımı, Bingöl’ün tanıtımına yönelik etkinliklerde, fuar ve toplantılarda, her türlü basılı malzemede, web sayfası ve tanıtım filmi gibi hareketli mecralarda kullanılabilecektir. Tasarımda, kullanım alanlarındaki çeşitlilik göz önüne alınmalıdır.



KİMLER İŞTİRAK EDEBİLİR ?



Yarışma, başta Türkiye ve K.K.T.C.’deki güzel sanatlar fakültelerinin öğretim kadroları ile grafik tasarım lisans ve lisansüstü öğrencileri olmak üzere, tüm grafik tasarımcılara ile ilgi duyan ve 18 yaşını doldurmuş herkese açıktır.



Daha önce başka yarışmalarda ödül almış veya yayınlanmış çalışmalar yarışmaya kabul edilmeyecektir. Yarışmaya gönderilecek tasarımların özgün olması gerekmektedir. Yarışmaya çalışmalarını gönderenler, tasarımların kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılır.



Yarışmaya katılmak için Bingöl Valiliği tarafından hazırlanmış başvuru formu, eksiksiz ve doğru olarak doldurularak, amblem-logo çalışmasıyla birlikte teslim edilmelidir.



Yarışmaya her yarışmacı en fazla 3 tasarımla katılabilir ve aynı yarışmacı birden fazla ödül alabilir.



Bu yarışmaya, yarışmada jüri üyesi olarak görev alanlar ile birinci derece yakınları katılamazlar.



AMBLEM-LOGO BOYUT VE ÖZELLİKLERİ;



Her tasarım A4 (21 x 29,7cm.) ebadında, beyaz zemin üzerine uzun kenarı 15 cm’yi geçmeyecek şekilde yerleştirilecek, kağıdın alt kısmında tasarımın küçültülmüş renkli ve siyah-beyaz şekilleri, kısa kenarı 25 mm.’den büyük olmayacak şekilde yer alacaktır. Çıktılar, paspartusuz biçimde, karton, fotoblok vb. malzemeye yapıştırılmadan teslim edilecektir. Çalışmalar ayrıca aşağıda belirtilen teslimat adresine CD’ye yüklenmiş Postscript (Freehand, Illustrator, Corel Draw, vb.) ve 300dpi jpg olarak teslim edilmelidir. Dereceye girmeyen tasarımlar başvuru sahiplerine talep etmeleri halinde iade edilecektir. 1 ay içerisinde alınmayan yapıtlardan sorumluluk kabul edilmez.



AMBLEM-LOGO'LARIN İŞARETLENMESİ;



Katılım formu eksiksiz olarak doldurulup bir zarfa konacak ve zarf kapatıldıktan sonra üzerine sadece 6 harf-rakamdan oluşan rumuz yazılacaktır. Aynı rumuz, çalışmanın arka yüzünde ve CD’nin ön yüzünde de yer almalıdır. Amblem-Logo tasarımının üzerinde isim, imza veya ayırıcı bir işaret bulunamaz. Bu tip ayrıştırıcı unsur bulunduran çalışmalar yarışma dışı bırakılır.



AMBLEM-LOGO'LARIN GÖNDERİLMESİ;



Tasarımlar, katılım formu ve CD hasar görmeyecek şekilde paketlenip, 01 Aralık 2011 Perşembe günü saat 17.00′ye kadar, aşağıdaki adrese posta ile gönderilecek veya elden teslim edilecektir. Elden getirilen çalışmalar, belge karşılığında teslim alınır. Postayla gelen çalışmalar için alındı belgesi gönderilir. Postadaki gecikme ve hasardan Bingöl Valiliği sorumlu değildir. Yarışma Sekretaryası Bingöl Valiliği AB Proje Koordinasyon Merkezince yapılacaktır.



BİNGÖL VALİLİĞİ AB PROJE KOORDİNASYON MERKEZİ;

Hükümet Konağı, Sol Zemin Kat

12000 BİNGÖL

TEL.0.426.2141588

FAX.0.426.2141588



AMBLEM-LOGO HAKLARI;



Yarışmada ödül alan amblem-logoların telif ve yayın hakları Bingöl Valiliği’ne ait olacak ve Valilik bu çalışmalardan istediğini kullanmakta serbest olacaktır. Sözü edilen çalışmalar, Bingöl Valiliği tarafından her türlü görsel-yazılı iletişimde kullanılabilecek ve Bingöl Valiliği arşivine girecektir. Seçici Kurul, değişiklik isteme şartıyla bir amblem-logoya birincilik ödülü vermeye yetkilidir. Jüri ödüle değer bulunamayan kategorilerde geri kalan ödül tutarını ilk 5’e giren katılımcılar arasında paylaştırma hakkına sahiptir.



Yarışmacılar, yarışmaya gönderdikleri tasarımların telif ve yayın haklarını, ödemiş olduğu ödül bedeli ile, süresiz olarak Bingöl Valiliği’ne verdiklerini ve buna bağlı olarak, gerek Fikri Sınai Haklar Kanunu, gerekse diğer ilgili mevzuat gereğince, sözü edilen tasarım(lar)ın çoğaltma, işleme, yayma, temsil, umuma iletim, faydalanma vb. umuma arzında gerekli bilumum haklar için Bingöl Valiliği’ne izin (muvafakatname) verdiklerini kabul ederler. Bu şekilde kullanılan amblem-logolar için tasarım sahibi verdiği izni sonradan kesinlikle geri almayacağını ve amblem-logonun yukarıdaki şekilde kullanılmasını men etmeyeceğini veya bu izin-muvafakatname için herhangi bir telif hakkı veya maddi, manevi talepte bulunmayacağını gayri kabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder. Yarışmanın tamamlanmasından sonra da olsa dereceye giren tasarımların özgünlüğü ile ilgili (kopya, çalıntı vb.)oluşabilecek her türlü hukuki ve mali sorundan yarışmacı sorumludur. Bingöl Valiliği, amblem-logolar için katılımcının yukarıda verdiği izin-muvafakat karşılığında ayrıca bir bedel ödemeyecektir.



Bingöl Valiliği ödül almayan bir çalışmayı satın almak isterse, yarışmacı ile anlaşarak saptanacak bir bedel karşılığında tasarımın kullanım hakkını devralabilir.



SEÇİCİ KURUL;



Abdulaziz AYDIN;(Bingöl Vali Yardımcısı)



Kader DAĞISTANLI;(Bingöl AB-PKM Mimar)



Ayşenur BEKTAŞ;(Bingöl Üniv. Öğretim Görevlisi)



Zülküf KOŞAN;(İl Milli Eğitim Müdürlüğü)



Süphi BARTAMAY;(İl Milli Eğitim Müdürlüğü)



YARIŞMA TAKVİMİ;



Yarışma başlangıç tarihi : 17 Ekim 2011



Son Teslim tarihi : 01 Aralık 2011



Sonuçların ilan edilmesi : 12 Aralık 2011



Seçici Kurul kararları Vali’nin onayından sonra açıklanacaktır.



Ödül Töreni:Sonuçların ilanından sonraki hafta içinde Valilikçe belirlenecek yer ve zamanda yapılacaktır.



ÖDÜLLER;



Birincilik Ödülü;2500-TL



İkincilik Ödülü;1500-TL



Üçüncülük Ödülü;750-TL



Katılanların hepsine Teşekkür Belgesi verilecektir.



******************************************************************************************************************************************************



23-31 ARALIK 2011 TARİHLERİ ARASI'NDA İSTANBUL'DA ''ASKERİ MÜZE;HARBİYE-İSTANBUL'' ADRESİ'NDE HEDİYELİK EŞYA FUARI AÇILACAKTIR, FUARA GİRİŞ ÜCRETSİZDİR. HER GÜN 11.00-20.30 SAATLERİ ARASINDA ZİYARET EDİLEBİLİR, İLGİLENENLERE ÖNEMLE DUYURULUR.



GRUP MEDYA FUARCILIK

0.212.2747070

info@grupmedya.com.tr

www.hediyefuari.com



KERİM ÖZBEKLER

GAZETECİ-YAZAR-ŞAİR



******************************************************************************************************************************************************



Değerli Kerim Abi,



Ekte sunacağım bilgilerde DONQİ isimli Hollanda yapımı minik EV TİPİ türbin dosyaları ve benim iletişim bilgilerim vardır.



Bu ürün şirket çatılarında kurulmuş olarak 7500 eurya anahtar teslimi veriliebilir.



Yerde mutlaka ortalama rüzgar hızının 5,6, veya 7 m/saniye olması gerekir.

Rüzgar olmayan yerde çalışmaz.



Sadece kurumsal imaj için kullanılmaktadır.



Diğer bir mailimde başka konuları içeren yazılar sunacağım.



Saygılar.(24 Ekim 2011)



Mustafa Özen

Best Regards,



Mustafa Zeki Özen

Director-Tercüman (Hollandaca-Tükçe)

Atlas Advisors BV

TEL.+31 20 453 1186

GSM.+31 64 111 0666 , +31 624 608 604

FAX.+31 20 614 44 52

E MAİL.ozenwind@gmail.com

Lemelerbergweg 59

Postbus 94598

1090 GN Amsterdam

The Netherlands



******************************************************************************************************************************************************



Sayın K.ÖZBEKLER,



Güzel iletilerinizi artık düzenli olarak alıyorum, teşekkürler.

Geçmişimi yazacaktım ama hem değerli vaktinizi almak istemedim,ne kadar yoğun olduğunuzu tahmin edebiliyorum.Ayrıca pc de yazı yazmak gözlerimi oldukça yoruyor.Kısaca yaşlandığımdan ötürü bir sıkıntımı dile getireceğim umulur ki bir formül buluruz.



Yaklaşık 17 yıldır kendi imalatım olan makine ve kimyasalıyla 2000'e yakın Camii halısı yıkadım.(ücretsiz) artık bana zor gelmeye başladı,elimde yaklaşık 300.000 bin m2 halıyı yıkayabilecek hazır ilacım var.

Ve bütün bilgi birikimlerimi Özellikle 15-17 yaşlarında YETİM bir çocuğa öğretmek istiyorum. Bu işin dışında da çok şeyler öğretebilirim. Evimde tamamen kendine ait bir oda ayırdım (Yatak+TV+Pc+herhangi bir yakını yada arkadaşı gelirse ek misafir yatağı) vs.



Ben Emekli olduğumdan bu mesleği ticari olarak düşünmedim ama dilerse o genç vereceğim makine ve ilaçlarla (ev koltukları+Somyalı yatak+ev halısı+otomobil koltukları+konferans ve sinema salonları koltukları yıkayabilir.) Arada bir hatıra binaen bunları yaptım,deneyimim var her türlü püf noktalarını ve en önemlisi bu işle ilgili kimyasal formüllerimi öğreteceğim.



Muhterem kardeşim,



benim telefon nosu 0.505.3392140, siz beni arayıp masrafa girmeyin dilerseniz. Çağrı atın, ben ararım. Benim oldukça bedava dakikalarım var,

bilvesile sevgi ve saygılarımla;Sağlıcakla kalınız.



Lütfen hangi mail adresiniz geçerli, bana bildiriniz.(24 Ekim 2011.Pazartesi)



YUSUF GÜNAYDIN

E MAİL.yg1949@hotmail.com



******************************************************************************************************************************************************



YILDIZ TOKSÖZ

ACI TEBESSÜM (ŞİİRLER-128 SAHİFE)

VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

DENETİM KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ

TEKİRDAĞ

GSM.0.532.6358363

E MAİL.yildizgultoksoz@hotmail.com



******************************************************************************************************************************************************



METİN ÖZÇİMEN;27 EKİM 2011 PERŞEMBE GÜNÜ, SAAT.19.00-21.30 ARASINDA ''DEULCOM INTERNATIONAL;KARANFİL 2.SOKAK, NO.42 KIZILAY-ANKARA'' ADRESİNDE;MAHREM AYRILIK İSİMLİ KİTABININ ŞİİR VE İMZA GÜNÜNÜ GERÇEKLEŞTİRECEKTİR, İLGİLENENLERE ÖNEMLE DUYURULUR.



KERİM ÖZBEKLER

GAZETECİ-YAZAR-ŞAİR

E MAİL.kerimozbekler@gmail.com

WEB.http://kerimozbekler.blogspot.com











Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 47
Dün Tekil 1505
Bugün Tekil 1107
Toplam Tekil 4075888
IP 3.145.119.199






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























16 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk milletindenim diyen insanlar her eyden nce ve mutlaka T rk e konu mal d r.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu