TERÖR, GAFLET VE İHANET - Prof. Dr. Nurullah AYDIN - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









TERÖR, GAFLET VE İHANET - Prof. Dr. Nurullah AYDIN
Tarih: 19.10.2011 > Kaç kez okundu? 2747

Paylaş


Yine şehit, yine, tepkiler, yine zevkten pürneşe olanlar. Daha fazla demokrasi daha fazla özgürlük sloganına sığınanlar, Türk Milleti’nin ortak dokusunu parçalıyor. Devlet kurumları arasındaki güvensizliği körüklüyor. Devleti çatırdatıyor.







Wilson prensipleri hayata geçiriliyor. ABD’nin yüzyıllık rüyası, İngilizlerin hayali gerçekleşiyor. Önce çekiç güç adıyla Irak’ın kuzeyinde tampon bölge oluşturuldu. Peşmergeler, Guam adalarına götürülüp eğitildi. İsrail İstihbarat örgütü Mossad eğitti. Yetmedi, işgal sonrası bölgede devlet oluşumu için eğitim verildi, lojistik destek sağlandı.







Sonrası mı? Sıra Türkiye’ye geldi.



Bu kez malum parti ABD, İsrail ve İngiltere şer üçgeninin dediğini yapmak zorunda bırakıldı.







Birbiri ardına açıklamalar yapılıyor.



Ekonomi geriliyormuş, küçülme varmış, daralma tehlikeli boyuttaymış, bütçe açık veriyormuş, yatırımlar durmuş, yabancı sermaye gelişi kesilmiş, cezaevlerinde tutuklu sayısı katlamalı artıyormuş, suç işleme oranı yükseliyormuş deniliyor. Deniliyor da deniliyor... Bunların birileri için hiç ama hiç önemi yok.







Terör örgütünün taleplerinin yumuşatılarak kabul edilerek çözülmesi yoluna gidiliyor.







Ülkenin dört bir yanı sorunlar yumağı içinde iken, uğraştıkları işe bakın. Gazetelerin çok bilmiş, her konunun uzmanı köşe yazarları, TV bülbülleri ahkam kesiyor akıl veriyorlar Sırça köşklerinde yol gösteriyorlar.







Terörle mücadele edenler, birer birer terörist damgası ile süresi belirsiz tutuklanırken, teröristleri baş tacı ediyorlar, gizli aşikar görüş alıverişinde bulunuyorlar. Üç beş çapulcu itirafçı gizli tanıkların verdikleri ifadelerle yıllarca mücadele edenLER suçlanıyor.







Kemikler, silahlar belgeler bulundu iddialarıyla kamuoyuna haberler pompalanıyor. Sivil PKK’lılar, mecliste, bürokraside görev alırken, medyada yer alırken, silahlısı dağda kıs kıs gülüyor. Öldüremedikleri, yakalayamadıklar askerler, bizzat iktidar tarafından ele geçiriliyor, terörist olduğu iddiasıyla suçlanıyor, etkisizleştiriliyor. Mücadele eden silah arkadaşlarına ise psikolojik çöküntü yaratıyorlar.







Yüzde birlik bir topluluk, Büyük Türk Devleti’nin en öncelikli konusu oluyor.



Asimetrik psikolojik savaş, tüm şiddetiyle sürüyor. Yazık hem de çok yazık.







Bakın; Guardian'dan ilginç yorum



Abdullah Gül’ün eğitim gördüğü İngiliz istihbarat okulu Exter’in ve şövelye nişanını takan İngiltere’nin gazetesi The Guardian’ın köşe yazarı Simon Tisdall, Türkiye’de “Bir barış süreci kökleşirse, bunun bazı çevrelerde Atatürk’ün tek dil ve tek bayrak altındaki tek halk idealini baltaladığı gibi görülecek” diye savunduğu yorumunda “Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün aşınan ultra milliyetçi mirasına şimdiye kadar en büyük darbe vurmak üzere olabilir” iddiasında bulunuyor.







Açıkça, alenen pervasızca, tek dil ve tek bayrak altındaki tek halk ideali baltalanıyor.







Türk Milleti’nin bütün unsurlarıyla şekil verdiği gömleğin gevşemesine yönelik karşı konulması zor baskılar iç ve dış ihanet şebekelerince oyun içinde oyun oynanıyor.







Yalan yanlış iddialarla, tek direnç gücü Türk Silahlı Kuvvetleri hırpalanırken, ülkenin birliği sarsılıyor, devletin varoluş-kuruluş ilkeleri tahrip ediliyor.







Türk Milleti’nin refahı ile birlik ve beraberliği için, Türk devletinin saygınlığı için anayasa ve yasalara uyacağına, namusu ve şerefi üzerine yemin etmiş yetkililer, her şeyi bırakmış var da yok da halkı sindirme, yanıltma, uyutma peşinde, konuşuyorlar, lüks araçlarla geziyorlar.







Ekranlarda ise pişkinlikle sırıtan tipler, ülke üzerinde yorumlar analizler yapıyor.







Yani anlayacağınız mışlarla ülke yönetiliyor. Terörle mücadele bırakılmış, terör örgütünün taleplerine uygun, halkın tepkisini izole edecek projeler geliştirilmeye çalışılıyor.







Tarih affetmeyecek. Vicdanlar affetmeyecek. Türk Milleti affetmeyecek. Bu da böyle biline.







Günün Sözü: Korkutanın korkusu büyüktür. Korktuğunun da başına gelmesi kaçınılmazdır.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 25
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 1389
Toplam Tekil 4069310
IP 18.223.159.195






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.502 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu