DAHA GÜZEL BİR ÜLKE VE KALİTELİ TOPLUM OLMAK İÇİN! - İsmail Hakkı KAR - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









DAHA GÜZEL BİR ÜLKE VE KALİTELİ TOPLUM OLMAK İÇİN! - İsmail Hakkı KAR
Tarih: 08.08.2011 > Kaç kez okundu? 3063

Paylaş


Merhaba arkadaşlar; bendeniz İsmail Hakkı Kar. Öncelikle hepinize mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum. Davranış psikolojisi ve temel iletişim becerileri hakkında araştırmaları olan, bu alanda sertifikalı grup eğitimleri veren, birçok yerde halka açık seminerler icra eden, bu kimliği ile geçmişte uzun bir süre radyo programı yapan biriyim. Hazırlamakta olduğum 3 kitap taslağımdan 1.sini bu sezona yetiştireceğiz. Bazı dergi ve gazetelere, web sitelerine köşe yazıları yazmaktayım. Kendi alanımda azımsanmayacak sayıda insanla [yaklaşık 51.700] paylaşımda bulunarak, onların yaşadıkları tecrübelerini harmanlayıp, yeni yeni kavramlarla özel çalışmalara imza atan üretken bir kişiliğe sahibim.



Sevgili dostlar; her meslekte olduğu gibi, ben de kendi mesleğimle ilgili bir sosyal sorumluluk duyarak, ulaşamadığım ama ihtiyaç hissedildiğine inandığım konularda kalemimle sizlere ulaşmak istedim.



Tahminen 4 yıl kadar önce seminerime katılan bir beyefendinin önerisi ile bir mail grubu oluşturmaya karar verdim. O zamanlar maillerin sayısı yaklaşık 1.000 civarındaydı. Şu an itibarı ile 157.483 kişilik bir mail grubuna ulaşmış bulunuyoruz. Grubumuzda olan bu katılımcılar, dünyanın her tarafında yaşayan ve çok farklı mesleklerde çalışan yurttaşlarımızdır. Amacım, yukarıda da bahsettiğim gibi bildiklerimi sizlerle paylaşmak, hep beraber bir paylaşımda bulunarak toplam kalitemizi birlikte büyütmektir. Bu adreste olan bazı arkadaşlarla eskiden beri görüşüyor olmamıza rağmen, bazıları ile yeni tanışacağız. Haklı olarak aklınıza "-adresimi nereden buldu acaba?!" kabilinden soru gelebilir. Adresleriniz, bize gönderdiğiniz, arkadaşlarınızın gönderdiği toplu mail veya grup mail olarak gelen elektronik postalarınızdan alınarak listelenmiştir.



Sizlerden isteğim, peşin hükümle karar vererek olumsuz düşünceye ve sonuçlara varmamanızdır. Kim bilir.. zamanla faydasını görerek belkide müteşekkir olacaksınız. Bunun yanında sizlerden gelen yazıları da yine sizinle paylaşacağız. Bazı arkadaşlar, içlerindeki cevheri bu çalışma sayesinde keşfedecek.



Grubumuzdan gelecek soruları cevaplayabilmemiz için bilgi@edimer.net adreslerinden birini kullanabilirsiniz. Ayrıca zaman zaman canlı olarak bilgi paylaşımı için Facebook (kesifyolculugu34@gmail.com) sayfamda ve (kesifyolculari@hotmail.com) msn adresimde olacağım.



Hepinize mutlu, huzurlu, paylaşımlı, başarılı, sıhhat ve esenlikle süren bir yaşam diliyorum. Şimdilik hoşça kalın, umut ve sevgiyle kalın...



İsmail Hakkı Kar

İnsan İlişkileri Ustası







Önemli notlar;



• ÜMRANİYEDE YENİ GRUP SEMİNERLERİ İÇİN BİR YER AÇTIK. KAYIT BAŞVURULARINI bilgi@edimer.net adresine yapabilirsiniz. Kendiniz veya bir grup arkadaşınız için yapılan kayıtları başvuruları devam etmektedir.



• Düğünlerde 20/30 dakikalık bir eğitim konsepti oluşturduk. “Mutlu Evliliğin Şifreleri” isimli esprili, ama aynı zamanda önemli mesajlar veren bu kısa sunumda özellikle gençlere anlamlı mesajlar veriyoruz.



• Yaz sezonunda turistik tesislerde aile içi iletişim ve tesis personeline yönelik “grup ve genel seminer” çalışmalarımıza hız verdik. Eğitim içeriklerini www.edimer.net web sitemizden inceleyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için bilgi@edimer.net adresinde Ahmet Bey ile temasa geçebilirsiniz.





• Eğitim rezervasyonlarımız mümkün olduğunca önceden planlanmaktadır. Grup eğitimlerimiz ön çalışmaların yapılabilmesi, devam eden diğer projelerle çakışmaması için yaklaşık 2 ay öncesinden görüşülmesi oldukça önemlidir.











Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 32
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 397
Toplam Tekil 4066531
IP 18.188.20.56






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.788 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu