Vahşet kol geziyor… - Dr. Burhan ÖZFATURA - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Vahşet kol geziyor… - Dr. Burhan ÖZFATURA
Tarih: 09.04.2011 > Kaç kez okundu? 2798

Paylaş




Vahşet kol geziyor…



Dr. Burhan Özfatura



www.burhanozfatura.org



09 04 2011



Aman ya Rabbi . İnsan hayatı hiç bu kadar ucuz olmamıştı. Katliamlar hiç bu kadar aleni ve pervasız hale gelmemişti.



Dünyanın başının cezası eşkıya ülkeler , maşası oldukları kartellerin uğruna her tarafı kana buladılar. Irak , Afganistan , Pakistan , Libya , Suriye , Yemen , Bahreyn , velhasıl her yerde her gün çok sayıda hayatını kaybediyor. Özellikle ABD ve örgütlediği terör örgütleri her tarafı kana buluyor.



Yazılı ve görüntülü medyayı takip edipte bunalıma girmemek mümkün değil . Hepsi vahşet haberleri ve görüntüleri ile dolu.



Özellikle 29 Mart tarihli gazetelere bakıp da isyan etmemek mümkün mü? Masum bir çocuk katledilmiş , ve başında bir ABD p….i sırıtarak poz veriyor..



Masumları katledenler bunlar , ölülerin parmaklarını kesen bunlar , Ebu Garip , Guantanama vb. işkence merkezleri kullananlar bunlar, cinayet , tecavüz ,vb. her türlü melaneti yapan bunlar . Dünyanın her tarafını karıştıran terör örgütlerini kullanan milyonlarca masumun kanını akıtan bunlar , Bize Ahlak dersi vermeye çalışan yine bunlar…



Cenab-ı Hak’ka devamlı olarak bu utanmaz , insanlıktan nasipsiz, ABD , İsrail , AB ve uşaklarına gereken cezayı vermesi için dua ediyorum. Döktüklerin masumların kanlarında boğulacaklarına gönülden inanıyorum. Gün gelecek İslam ülkelerine gönderdiğiniz bu sapık , vahşi , ipten kazıktan dönmüş tipler silahlarını size de çevireceklerdir.



Hani nerede BM , Güvenlik konseyi , NATO , İslam Ülkeleri Birliği , ve bol bol laf üreten , güya insan haklarını savunan örgütler. Hele hele başta Karza-i ve Maliki olmak üzere birtakım işbirlikçiler niçin susuyor, suç ortaklığı yapıyorlar.



Ve zavallı ( 1,5 milyarlık nüfusuna , muazzam tabii zenginliklerine rağmen ) aciz, sömürge İslam Dünyası . Bir türlü güç birliği yapamayan birbirini yiyen , sömürgeci serseriler teslim olmuş bir zavallı insan kalabalığı.



Elbette bu kaostan Türkiye ‘de nasibi . Terör belası ile uğraşmaktadır. Masumlarını kurban vermektedir. İsrail , Vatikan , ABD , AB ve maşaları ile uğraşmaktadır.



Bu yetmezmiş gibi ayrı bir vahşet furyası da sürüp gitmektedir. Her gün parçalanmış cesetler , öldürülen çocuklar , kocası tarafından katledilen kadınlar , küçücük çocuklara tecavüzler ….. Bir sürü akıl dışı vukuatlar..



Polisimiz ne yapsın?



İşte üç evladın sapık katilini yakaladı. Dokuz yaşındaki o güzel çocuğu parçalayan üvey anayı anında enseledi. Bizim sokakta (İzmir- Balçova’da )peş peşe iki geç kızı ve bir travestiyi öldüren manyağı buldu. Bir sapık şoförün öldürdüğü üniversiteli genç kızın olayını hemen çözdü. Kalanları da hızla çözeceğine inancım tamdır.



Ama ne fayda ? Türk ceza sistemi yetersizdir. AB hatırına sistem delik deşik edilmiştir. Zaten yargının ağır işlemesi de ayrı bir faciadır. Ah yedi yıla kadar cezayı gerektiren suçlarda hapse girmekte (ceza kesinleşene kadar) söz konusu değildir. Dava devam etsin , sende hırsızlığına ,uğursuzluna uyuşturucu ticaretine devam et, yol kes gasp yap, adam yarala ve tutuklanmaktan adaletten korkma.



Bu ülkede “idam cezasını” kaldıranların büyük vebali vardır.Bizi bünyesine hiçbir zaman almayacak AB uğruna Türkiye’ye en büyük kötülüğü yapmışlardır.



Ülkemizde idam cezası şarttır. (Bırakın bu entel – dantel masalları. Rabbim korusun kendi yakınlarının başına bir musibet gelse , görürüm o karşı çıkanları)



Kuduz köpeklerin itlafı nasıl zaruri ise , sapık katillerin , vatan hainlerinin , uyuşturucu tüccarlarının ,kasten orman yakanların vb. itlafları da şarttır. Masum vatandaşlarımızı korumak için, insanlarımıza evlat acısı çektirtmemek için , zaruridir.



Neredeyse her konuda ABD ‘nin emir – talimatına uyanlar bu ülkede idam cezasının olduğunu görmüyorlar mı.?



İdam cezası olsa bu tür suçlar ciddi biçimde azalacak ve herkes aklını başına toplayacaktır.

Olmayan veya geciktirilen adalet , adalet değildir.

















Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 30
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 202
Toplam Tekil 4066337
IP 3.144.26.83






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.597 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu