ALAPLI’DA MHP RÜZGARI - Berkün Kömen BEYBOLAT - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









ALAPLI’DA MHP RÜZGARI - Berkün Kömen BEYBOLAT
Tarih: 23.01.2011 > Kaç kez okundu? 2895

Paylaş


MHP Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Prof.Dr. Münir KUTLUATA ve İzmir Milletvekili Erdal SİPAHİ, Zonguldak ve Düzce temasları kapsamında 20 Ocak 2010 Cuma Zonguldak’ın Alaplı ilçesineydiler.







MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa KORKUTAN ile birlikte Cuma günü öğleden sonra Alaplı’ya geçen milletvekilleri, Alaplı İlçe Başkanı İsmail ALTAY ve partililerce karşılandılar. Alaplı Belediye Başkanı Nevzat ÇİMENOĞLU’yla yerel yönetimin sorunlarını görüşen Milletvekilleri, daha sonra Alaplı İlçe Teşkilatında İsmail ALTAY’dan Alaplı’nın sorunlarına ilişkin bilgi aldılar.







Akşam yemeğinin ardından, Saat 19:00’da Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda partililere hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Münir KUTLUATA ve İzmir Milletvekili Erdal SİPAHİ, ülkenin sorunlarına MHP’nin çözüm önerilerine ilişkin bir sunum yaptılar. Konferansa katılanlardan bölgenin sorunlarına ilişkin soruların kabul edildiği bölümde, fındık üreticisinin sorunları, tersanelerde yaşanan mağduriyetler, işsizlik ve tüm Türkiye’nin vicdanını kanatan açılımlara ilişkin partinin görüşlerini açıkladılar. MHP\'nin ülke sorunlarına ilişkin etkin çöüm önerilerini partilelerle paylaşan milletvekilleri, tek başına iktidar için, bu çözüm önerilerinin Halka ulşamasında teşkilatların samimi çalışmalarının önemini belirttiler.







Konferans akşamın ilerleyen saatlerinde olmasına rağmen, Alaplı halkının yoğun katılımı, İşsizliğin, yoksulluğun, ümitsizliğin had safhada olduğu bu zamanda, MHP’nin halkın ümidi olduğu gerçeğini bir kez daha doğrulanmış oldu.







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 43
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 1144
Toplam Tekil 4067278
IP 3.144.109.5






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.597 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu