TÜRKİYE DEMOKRAT PARTİSİNİN GENEL BAŞKANI SAYGIDEĞER NAMIK KEMAL ZEYBEK\'e KUTLAMA MESAJI - Ord. Prof. Dr. Ermentay SULTANMURAT - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









TÜRKİYE DEMOKRAT PARTİSİNİN GENEL BAŞKANI SAYGIDEĞER NAMIK KEMAL ZEYBEK\'e KUTLAMA MESAJI - Ord. Prof. Dr. Ermentay SULTANMURAT
Tarih: 20.01.2011 > Kaç kez okundu? 4214

Paylaş




TÜRKİYE DEMOKRAT PARTİSİNİN GENEL BAŞKANI SAYGIDEĞER NAMIK KEMAL ZEYBEK

16 Ocak, 2011 Dünya Türkleri Tarihi-Kültürel Merkezi – Turan Şehri, Kazakistan.

SAYGIDEĞER NAMIK KEMAL ZEYBEK,

Seçkin Türk evlatlarının bir araya geldiği Türk Demokrat Partisinin Genel Başkanı olarak seçilmenizden dolayı kalbimden tebrik ederim. Siz Türk Dünyasında engin siyasi bilgi, devlet işlerinde tecrübe ve Dünya Türklüğünün sorunları ile çözümleri hakkında gerçek bilgi sahibi olan şahsiyet olarak tanınmaktasınız.

Bununla birlikte biz Sizi uluslararası Türk Birliği hareketinin büyük liderlerinden olarak ta tanımaktayız. Sizin Türkiye ile postsovyet bölgesinde bağımsızlıklarını daha yeni kazandığı Türk Cumhuriyetleri arasında sağladığınız başarılı çalışmalarınızın önemi kıyaslanamaz ve unutulamaz derecede çok büyüktür. Siz, Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesinin kurucusu ve Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı olarak da Türk Dünyasında Türklük bilincine sahip onurlu uzmanların yetişmesinde üstün başarı kaydettiniz. Sözünü ettiğim işbu çalışmalarınız ve şahsi özellikleriniz Size Türkiye ve Türk Dünyasında özel saygınlığı kazandırmıştır.

Sayın Namık Kemal ZEYBEK,

Uluğ Türk Uygarlığının yeniden doğuşu ve Türk Birliği meseleleriyle çalışmakta olan Dünya Türkleri Asamblesi söz konusu amaca ulaşılması için Demokrat Partisiyle işbirliği yapmaya hazır bulunduğunu bilgilerinize arz eder.

Türkiye’nin gelişmesinde yapmış olduğu çalışmalarıyla büyük katkı sağladığı Demokrat Partisinin Sizin Genel Başkanlığınızla Türkiye’nin önde gelen örnek partisi olacağına ve Türkiye’yi Türk Dünyasının bayraktarı durumuna ulaştıracağına ve Türkiye’nin Türk Dünyasıyla olan ilişkileri yeni zirvelere taşıyacağına net olarak inanmaktayız.

Size ve Sizin Genel Başkanlığını üstlendiğiniz partiye, tüm Türk Halkına ve Dünya Türklüğüne Toplumsal Gelişmenin Türk Modeliyle yeni zirvelere ulaşmasını saygı ve sevgilerimle temenni ederim.

Hürmetlerimle…

Ermentay SULTANMURAT

DÜNYA TÜRKLERİ ASAMBLESİ GENEL BAŞKANI

---



Председателю Демократичеческой партииТурции господину Намык Кемал Зейбек



16 январь 2011 год. Историко-культурный центр тюрков мира - городок Туран, Казахстан

Дорогой Намык Кемал Зейбек!

Поздравляем Вас с избранием Председателем Демократичеческой партии Турции – где сосредоточены лучшие сыновья и дочери братского турецкого народа. Вы известны широтой своих политических взглядов, опытом государственного деятеля, и в экономической сфере, глубоким пониманием межтюркских проблем.

Мы так же Вас знаем как видного деятеля международного движения за тюркское единство. Вы выполнили особую роль на заре становления государственных отношении Турции с тюркскими республиками бывшего СССР. Вы как одним из лиц, стоявщих в истоках создания и становления Казахско-Турецкого университета имени А.Яссави в Туркестане, сделали очень многое в подготовке высококвалифицированных кадров с общетюркским мировоззрением. Все это, и Ваши лучшие человеческие качества позволили Вам снискать всеобщее уважение в тюркском мире и в самой Турции.

Дорогой Намык Кемал Зейбек!

Всемирная Ассамблея Тюркских Народов, работающая над проблемами единения тюркских народов и возрождения великой тюркской цивилизации , выражает свою готовность сотрудничать Вашей Демократической партией, как и с другими силами Турции в реализации этих фундаментальных задач.

Мы верим, что Демократическая партия, сохранившая лучшие традиции тех сил, деятельность которых обеспечили восходящее развитие Турции, под вашим руководством станет в ряды ведущих политических партии и будет способствовать становлению Турции настоящим флагманом тюркских стран и подниметь межтюркское взаимодействие на новую уровень.

Мы желаем Вам и руководимой Вами партии, всему турецкому народу процветания и ускоренного развития по тюркскому пути общественного развития, в восстановлении доброго имени тюрок во всем мире.



С уважением,

академик Ерментай СУЛТАНМУРАТ, президент Всемирной Ассамблеи Тюркских Народов.









Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 24
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 55
Toplam Tekil 4066190
IP 18.116.13.113






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.692 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu