ZAVALLI YARATIKLAR ÜLKÜCÜ OLAMAZ! - Zafer DİRENİŞ - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









ZAVALLI YARATIKLAR ÜLKÜCÜ OLAMAZ! - Zafer DİRENİŞ
Tarih: 08.09.2010 > Kaç kez okundu? 3046

Paylaş


Türkün ateşle imtihanına çok az zaman kaldı. Önümüzdeki pazar günü şer güçlerin birlikte hazırlattıkları, Türklüğün tarihe gömülmesi anayasasının referandumuna gidilecek! Siyasi partilerimiz ve milletimiz ikiye bölünmüşlükle ““ EVET”“ ve ““ HAYIR”“ kampanyalarında son viraja girdiler. Yalan-yanlış anket sonuçları açıklanırken, AKP ve yandaşları hile üstüne hileler ve sahtekarlıklar sergilemeye devam ediyorlar mübarek Ramazan”a aldırmadan!



Gün geçmiyor ki; yalancılıklarına yenileri eklenmesin. Devletimin tüm imkanlarını seferber ederken, valileri halkımıza karşı TETİKÇİ kullanmaya, belediyeleri tehditciliğe varan aymazlıklarını utanmadan sıkılmadan, gözlerimizin içine baka baka, halka rağmen yapmaktadır! Tv ve medya yağdanlıkları desen tam bir Amerikan sömürüsünün borazanlığını sergilemekte, uydurdukları yalanları, kiraladıkları adamları tv”lerde konuşturmakta, gazetelerinde yayınlatmaktadırlar. Hele şerefli Ülkücülerin şehitlerini bile istismar edecek kadar alçalan, onların ailelerine giderek, referandumda ““EVET”“ demelerine karşılık yüklü paralar teklif ederek ŞEREFSİZLİKLERİNİ sergilemeye devam etmektedirler!..



Müslümanlıklarını rafa kaldıranlar, haçlılarla bir olup hep bir ağızdan; Anadolu Türklüğünü bitireceklerini kudurmuş köpekler gibi havlarken, hilalin yok edilişine, bayrağımızın gönderlerden indirileceği günlerin hayalinin sevincini (!) domuzlar gibi yaşamaya başladıkları şu günlerde; aklımıza, hayalimize bile getirmediğimiz içimizden yetişmişlerin ““ŞER”“ cephesinde yer almalarına inanamıyorum! Ama gerçek!



Başbuğum Alparslan Türkeş”in (Allah rahmet etsin, nur içinde yatsın) dizinin dibinde büyümüşlerin kalkıp siyonizmin eteklerinin altına girenlerin kanından şüphe etmeye başladım! Amerika gibi deccalın hazırlattırdığı ve Türkiye”de Türklüğün tamamen tasfiyesi istenen, onbeş bin yıllık medeniyetimizi yeryüzünden silmeye and içmişlerin peşine takılıp gitmelerinin sebeplerini hala bulamadım! Oniki Eylül”ün anayasasına ve o zaman ki idarenin Ülkücülere karşı giriştiği kırıma karşı ÖÇ alacaklarını diyenler, o ihtilalide Amerika”nın yaptırdığını ve bugünkü AKP”yide kuran ve iktidara getirenin Amerikan emperyalizmi olduğunu bilmeyecek kadar beyinleri sulandı mı bu arkadaşlarımızın? Neye dayanarak, kime güvenerek ““EVET”“ oyu kullanacaklar referandumda?



Güvendikleri başbakan R. Tayyip Erdoğan mı, Amerika”da CİA”nın kontrolündeki ve Vatikanın sadık gizli kardinalı Fetullah Gülen mi? Bu kişilerdeki gen bozukluklarını göremedi mi bizim çocuklar? Yoksa bizim bu çocukların genleri mi değiştirildi paracıklarla? Şaşılacak tavırlarına baktıkça FETRETİN ÇOCUKLARI gözlerimin önüne geliyor...



Geçenlerde bir adam çıktı meydana; Ülkücüleri daltonlara benzetti! Kim mi? Başbuğumun değer verip Avrupa”daki Ülkücü Harekete hizmet etsin diye Almanya”ya gönderdiği Ramiz ONGUN!.. Bu adam, başbuğum sağken ve ayakları üstüne basmaya başladığı andan itibaren kendini feriştah sanıp başbuğumuza itaatsizliklerde bulunmuş NANKÖR bir çiyandır! Başbuğumuzun vefatından sonrada utanmadan MHP genel başkanlığına soyunmuş, Ülküdaşlarımın uyanıklığı sayesinde avucunu yalayarak defolup gitmiş zavallının tekidir Ramiz ONGUN!.. Bunun gibi sayısı onu geçmez kelaynak kuşlarının son zamanlarda sahne alması çok manidar!



Soyguncu, hırsız AKP yönetiminin haramzadeliklerinin kırıntılarına talip olan bu zavallı yaratıklarımız tarihin en büyük vebali yakalarından tutmadan önce biz ülkücüler; ülkücüleri kandırmalarının, yanıltmalarının cezasını vereceğiz onlara... İki de bir TV”lere çıkarak boy gösterenlerin boylarını elbette yakın gelecekte budayacağız ve MHP genel başkanı sayın Devlet BAHÇELİ beye çirkefçe saldırılarının hesabı sorulacaktır!



Siz kendinizi ne sanıyorsunuz emperyalizmin enikleri? Cebinize üç-beş kuruş girdi diye kişiliğinizi satmanız mı gerekiyordu? İçinizde az da olsa Allah korkusu varsa yaptıklarınızdan utanın! Sanmayın ki bu dava öksüz, kimsesiz!



Ülkücü Harekette doğduğumuz günden beri bir milim kaymadan, zikzak çizmeden başbuğumuzun bize emanet ettiği kutsal davamızı kanımızın son damla kanına kadar koruyacağız. Dava demek; VATAN, BAYRAK, DEVLET, NAMUS, ŞEREF demektir!



Değerlerimizi altüst etmenize asla müsade etmiyeceğiz!



Bu davanın kervanı beşbin yıl ötesinden yola çıktı ve kıyamete kadar da bu ülkü sancağı elimizde kutsal yürüyüşümüz devam edecektir!



Tanrıdağları kadar Türk, Hiradağı kadar müslüman kaldıkça zafer TÜRK”ÜN olacaktır!



Siz yallarınızda yalanmaya devam edin davasız ÇÖMEZLER!..



Tanrı Türk”ü korusun !





Zafer Direniş



8 Eylül 2010 Çarşamba Lahey







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 43
Dün Tekil 1505
Bugün Tekil 1431
Toplam Tekil 4076212
IP 18.191.223.123






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























16 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk milletindenim diyen insanlar her eyden nce ve mutlaka T rk e konu mal d r.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.692 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu