ANALİZ, İSLAM ALEMİNE YÖNELİK TEHDİT, SİYONİZM - Doç. Dr. Elnur Hasan MİKAİL - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









ANALİZ, İSLAM ALEMİNE YÖNELİK TEHDİT, SİYONİZM - Doç. Dr. Elnur Hasan MİKAİL
Tarih: 05.01.2020 > Kaç kez okundu? 763

Paylaş


Son 30 yılı analiz ediyorum da;

1982-88 İran-Irak Savaşı, Afganistan Savaşı, Hindistan-Pakistan Savaşı, Ardından Irak'ın vurulması-Körfez Savaşı-1991, Sonra Irak'ın tekrar vurulması Baba Bush'un yapamadığını oğul Bush yapıyor. Hem de İran-Irak Savaşında Sovyetlere karşı Irak'ta Saddam'ı destekleyen ABD, bu sefer kendi adamını astırıyordu, yanlış hatırlamıyorsam, İslam alemi Kurban bayramı kutluyordu, idam gerçekleşirken...

Sonra yine bakıyorum, Arap baharı denen olay patlak verdi, ABD+İsrail+İngiltere, yani Londra merkezli namı değer dünya siyonistleri, kendilerine baş kaldıran İslam Devletlerinin Liderlerine karşı yeni planlar tasarlıyorlardı. Neydi bunlar? Önce Mısır'ın Başındaki Hüsnü Mübarek, Siyonistlerin gözüne battı, yok ettiler adamı, ardından Libya'yı 1960 lardan beri yöneten kişi Kaddafi'yi Linç ettirdiler, Sonra, Afganistan'ı bombaladılar, Hem de neden biliyor musunuz? Usame Bin Laden Afganistan'da saklanmış dediler. Halbuki Ladin de Sovyet, Komünist tehdidine karşı Afganistan savaşında CIA ajanıydı ve Amerikanın kendi adamıydı. İşte Uluslararası İlişkilerde güç algılaması ve tehdit algılaması modelleri nasıl tersine dönüyor bazen görüyorsunuz.

Evet, daha bitmedi, son olaylar, Irak'ı da vurdunuz, 5 milyon Irak'lı Müslümanın ırzına geçip, toplam 10 milyon Irak'lıyı da öldürdünüz yine. ve en son olaylar, Suriye'de akan Müslüman kanı...

Doymadınız ama yine Müslüman kanı dökmekten. Allah aç gözlerinizi bir gün toprakla doyuracaktır zaten.

Evet Müslüman kanı akıtmaya doymadınız, Türkiye'de 2016 15 Temmuz'unda fetöş darbesi yapmaya kalkıştınız. Ama Halkımızın ve liderimizin sayesinde bu oyununuz da tutmadı, pis hevesiniz kursağınızda kaldı.

Şimdi de, İslam'ın kalelerinden diğeri İran'ı hedefliyorsunuz. Kusura bakmayın ama bu mundar amelleriniz inşa-Allah o pis kursağınızda kalacak bütün hevesleriniz, korkarım ki, İran ne Irak değil, ne Suriye değil. Sanırım 250 yıl önce bir Devlet kurmuşsunuz, ama 10 bin yıllık tarihe sahip kadim medeniyetli ve en eski Devlet geleneklerinden birine sahip bugünkü adıyla İran, eski adıyla, Safevi-Azerbaycan Devletini kaşıyorsunuz. Bundan da eskiye gidersek, Persler, Medler ve Sasaniler Devleti.

Sizin 2 trilyonunuz mu varmış? Yani kağıt parçası, maddi güç dediğiniz o olay. Ama ne korkunçtur ki, pis paralarınız bugün İran'da geçmiyor, Siyonizmin kapısından giremediği tek ülkedir bugün Safevi Azerbaycan Devleti, bugünkü adıyla da İran dediğiniz o ülkeyi son bin yılda da Türkler idare edip yönetti. Sanırım bunun da bilincinde değilsiniz.

Evet, Biz, Müslümanlar sizin gözünüzde zaten her zaman için teröristiz. Çamuru atmışsınız bir kez. İkiz kulelerinizi de kendiniz bombalayıp Müslümanlar yaptı dediniz. Sonra Saddam Hüseyin için El Qaeda-Iraq bağlantısı kurdunuz. Daha neleri sayalım ki, burada...

Uydurun da uydurun, ama şunu iyi bilesiniz ki, biz Müslümanların kutsal ve en son din olan İslam'a göre insan öldürmek suçtur ve günahtır. Ama siz insan öldürüyorsunuz yıllardır, Ortadoğu da elleriniz Müslüman kanıyla ıslak.

Ey ABD+İsrail+İngilere Londra Merkezli siyonistler, kendiniz uydurduğunuz bu yalanlara kendiniz bari inanıyor musunuz? Biz Müslüman Türkler olarak ALLAH'a tevekkül edip, ALLAH'a teslim olmuş kullarız. Ama bu yaptıklarınızın hesabını evvel ahir, bir gün vereceksiniz inşa-ALLAH, ahırette zaten vereceksiniz hesabı, ama bu dünyada da vereceksiniz, bu yaptıklarınız zulümlerin hesabını inşa-Allah. Yeter artık! Müslüman kanından beslendiniz. yeter!

Ey, 250 Yıllık tarihe sahip ABD, kendi tarihinden bile utanıyorsun! Kızılderili Türkleri katlettin, Yankee leri, Aborjenleri bütün Amerikanın yerlilerini öldürerek kolonileştin. Şu anda belki bütün dünyayı sömürüyorsun, ama yarın ne olacak onu yalnız Hz. Allah bilir.

Belki de Büyük Siyaset Bilimci Paul Kennedy'nin dediği gibi, senin de bütün imparatorlukların kuruluş, yükseliş aşamalarını tamamladığın için çöküşün yakındır. Ben bilemem.

Ama cesaretin varsa, ne yapacaksan yap da biran önce, sonra olacakları da görelim. bakalım ne olacak.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 31
Dün Tekil 1097
Bugün Tekil 716
Toplam Tekil 4072643
IP 18.217.144.32






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























14 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


K peklerin dudaklar de di diye deniz kirlenmez.
(MEVLANA)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.621 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu