İstanbulun Fethi - Ozan ÜNSAL - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









İstanbulun Fethi - Ozan ÜNSAL
Tarih: 02.06.2010 > Kaç kez okundu? 3265

Paylaş


İmparatorlar, kömür, satın alınan insanlar, ölüm!

Emperyalizm, petrol, satın alınan insanlar, ölüm!



Bir deri bir kemik kalmış Afrikalı çocuklar…, ki; sırtlarındaki sineklerin sesinden çok çıkmıyor sesleri. Yüzdeki tozu çamur yapan gözyaşı fotoğrafları… Halbuki; o resim ceset, toz, barut, yanık kokularını da içermektedir. Açlık, sefalet, soğuk ve daha neler neler…. Hatta inanır mısınız? O emperyalistin de bir kalbi var. Ve belki hiç kimse inanmaz; o zencinin de bir kalbi var….



Ve üst düzey ruh hastalığı ; Kapitalizm!! Ve bin ve küsur yüzyıl önce tasarlanmış anti kapitalist ve ilahi bir çözüm; zekat!..



Emperyal, çok uluslu ve genelde tekil yönetimli devlet örgütlenmesidir. Amerika”nın keşfinden sonra imparatorculuk kelimesi; çeşitli ulusların insanlarının fiziksel güçlerini ve o ulusların topraklarının zenginliklerini sömürmekle aynı anlama gelmiştir. Önce silahlarla işkal edilen ülkeler; imparator konumundaki devletin kültürünü benimsemeye başlayınca, çeşitli ruhi temaslarla, vatansız ve millilikten uzak topluluklara dönüşür. Hatta bu sömürgeler, patronlarının savaşlarında kahraman askerler de olar..



Ve günümüzde savaş sahasına m16”dan yıllar önce cocacolalar geliyor, içip kendimizden geçtikçe, kardeşlerimize gerek rus silahlarıyla gerek İsrail silahlarıyla saldırıyoruz. Çünkü cocacola bir cadının yapmış olduğu bir iksirdir. Bu kültürel büyücülüğün de, ekonomik sitemsizliğin(kapitalizm) de çözümü, Türk-İslam imparatorluğudur.



Tarih net bir şekilde göstermektedir ki; Türkler bütün dünyanın adil bir şekilde liderliğini yapabilecek disipline ve ruha sahiptir. Bizim disiplinimiz Türkçemizin ünlü uyumunda, bağlamamızın tavırlarında, Motun”un ruhunda gizlidir. Ve bizim ruhumuz Kur”an-ı Kerim”de, Töremizde, Ayasofya”da, Ötüken”de gizlidir.



Herkes hazırlansın… İstanbul”un fethi yakındır… Sevgilimiz İstanbul”un namusu için ,ya dünyayı İstanbul”dan yönetip hak ettiği şana yükselteceğiz; ya da Marmara”yı bir okyanusa çevirip bütün Trakya”yı suyun dibine gömeceğiz. Hepimiz Fatihiz!



Ozan Ünsal (nükredit)





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 43
Dün Tekil 1349
Bugün Tekil 914
Toplam Tekil 4074190
IP 13.58.39.23






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























15 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Asil yetimler anadan babadan de il, ilim ve ahlaktan yoksun olanlard r. (HZ. AL )


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.597 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu