SONUN BAŞLANGICI - Osman ŞAHİN - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









SONUN BAŞLANGICI - Osman ŞAHİN
Tarih: 31.05.2010 > Kaç kez okundu? 2819

Paylaş


Atalar ne güzel söylemişler; " Eceli gelen köpek, Cami duvarına işer..." diye.



Bu sabah İsrail”deki aşırı Siyonist rejim, Gazze”ye İNSANİ YARDIM için yola çıkan SİLAHSIZ ULUSLARARASI YARDIM KURULUŞLARI mensuplarını ve yardım malzemesini taşıyan MAVİ MARMARA isimli TÜRK gemisine ULUSLARARASI SULARDA (İsrail kıyılarına 76 Mil mesafede) vahşice saldırmış ve susturucu takılmış otomatik silahlarla tek suçu insani yardım olan insanları acımasızca katletmiş ve yaralamıştır.



Filistin halkının ve Kutsal Kudüs”ün en büyük koruyucusu Abdülhamid Han”ı türlü hilelerle tahttan indiren, Osmanlı”nın külleri üzerinde yeni bir Türk devleti kurarak bölgede hiç bir haksızlığa izin vermeyeceğini her hareketi ile Dünya”ya ilan eden Mustafa Kemal”i de, ülkedeki Mason”lara öldürttüren Siyonizm, İngiltere ve Amerika”nın desteği ile II. Dünya Harbinin sonunda, Filistin halkını topraklarından sürerek İsrail devletini kurmaya muvaffak olmuştur. Siyonizmin önündeki en büyük tehdit olarak görülen bu iki kahramandan birincisi; " Kızıl Sultan " olarak zihinlere nakşedilmiş, ikincisi ise; " Din düşmanı, içkici bir sarhoş " olarak tanımlanmıştır.



Mustafa Kemal”in Emperyalizme ve arkasındaki Siyonizme karşı gerçekleştirdiği muhteşem Kurtuluş savaşının yaraları daha kapanmadan onun vefatını müteakip, Milli Şeflik döneminde, hem Mustafa Kemal sevgisi yok edilmeye çalışılmış, hem de, İsmet İnönü döneminde Atatürk Devrimlerine karşı bir KARŞI DEVRİM HAREKETİ gerçekleştirilerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, İsmet İnönü Hükümetlerinin ABD ve İngiltere ile imzaladıkları ikili anlaşmalarla Emperyalizmin ve dolayısı ile Siyonizmin kucağına oturtulmuştur.



Sapık bir Musevi anlayışı olan Siyonizm, İsrail devletinin kurulmasını müteakip, Orta Doğuya sadece Kan ve Gözyaşı getirmiştir.



İngiltere, ABD ve Fransa gibi ülkelerde Medya ve Para”nın kontrolünü eline geçiren fanatik Yahudi ailelerden ve onların takipçilerinden oluşan bu azgın güruh, kendilerinin dışındaki bütün insanlığın; malını, canını ve ırzını sömürmeyi kendileri için bir hedef olarak belirlemişlerdir. Bu nedenle Emperyalizmin ana felsefesini Sömürgecilik oluşturmuştur.



İsrail”in; Filistin”de, Gazze”de ve işgal altında bulundurduğu bölgelerde masum halka uygulamakta olduğu insanlık dışı muameleler ve son davranışı; Hitler”i, ROMA iMPARATORLUĞUNU, ve Asur Kralı NABUKADNEZAR”ı, ülkelerindeki Yahudi halka karşı uyguladıkları iddia edilen konularda, onları, tarihsel açıdan haklı çıkarmaktadır. Siyonizmin tarihsel gelişimi incelendiğinde, aslında en büyük zararı kendi " masum insanlarına - masum Yahudilere " verdikleri görülür.



İsrail, Uluslararası sularda Türkiye bandıralı bir gemiye saldırıp, gemiyi gasp etmiş, içindeki çoğunluğu Türk olan insanları esir almış ve Uluslararası Hukuku ihlal etmiştir.



Türkiye”nin gasp edilen gemisini ve esir edilmiş insanlarını her türlü önlemi alarak kurtarma hakkı vardır.



Türkiye, İsrail gemilerinin Akdeniz”de serbestçe dolaşmalarına tahdit koymalı ve engellemelidir.



İsrail”in yaptığı hareket, Türkiye”ye karşı bir savaş ilanıdır. Bu eylem, sert söylemler veya şiddet dozu arttırılmış konuşmalarla geçiştirilemez.



PKK Eylemlerinin arkasında ve bugün İskenderun”da gerçekleştirilen eş zamanlı saldırıda, İsrail”in ve Türkiye”de cirit atan MOSSAD ajanlarının parmağı olduğu gerçeği artık saklanmamalı ve Türk halkına bütün gerçekler her türlü çıplaklığı ile açıklanmalıdır.



İsrail bu menfur tutum ve davranışlarından vaz geçinceye kadar, her türlü ilişki kesilmeli, tazminat ödemeye mahkum edilmeli ve bölgede yalnızlığa itilmelidir.



TÜRK Silahlı Kuvvetleri, İSRAİL TEHDİDİNE KARŞI, anında, Hava”dan, Kara”dan veya Deniz”den cevap verebilecek yeni bir ACİL MÜDAHALE GÜCÜ oluşturmalı, içindeki İsrail yanlısı veya Yahudi kökenli General, Amiral ve subayları Ağustos Şura”sında ayıklamalıdır.



İsrail ve Siyonizme kendi dilinden cevap vermek, uygulanacak politika ve atılacak adımlarda esas olmalıdır.

Bu son olay İsrail”in ve Siyonizm”in sonunu getirecektir.



Osman ŞAHİN

Araştırmacı - Yazar







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 34
Dün Tekil 1349
Bugün Tekil 1286
Toplam Tekil 4074562
IP 3.135.213.214






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























15 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Asil yetimler anadan babadan de il, ilim ve ahlaktan yoksun olanlard r. (HZ. AL )


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.120 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu