Başbakan şehit ailelerine dava açtı - ETİKHABER - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Başbakan şehit ailelerine dava açtı - ETİKHABER
Tarih: 30.05.2010 > Kaç kez okundu? 3743

Paylaş






MHP “Karış Karış Türkiye” programının startını Konya”dan verdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Faruk Bal, Genel Başkan Yardımcısı Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu ve Sağlık Eski Bakanı Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş”un da aralarında bulunduğu 15 milletvekili Konya”ya çıkartma yaptı.

“Karış Karış Türkiye” programının startını vermek için Konya”ya gelen 15 MHP milletvekili ilk olarak Konyaspor”u ziyaret ederek Süper Lige çıkan yeşil-beşazlı takımın Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar”ı tebrik etti. Başkan Karapınar da MHP”li milletvekillerine yeşil-beyazlı atkı hediye etti. Daha sonra MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel”in damar tıkanıklığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden annesi 81 yaşındaki Keziban Yücel”in cenaze törenine katılan MHP”li vekiller, Hükümet Alanı”nda açık hava mitingi düzenledi.

AKP TERÖR ÖRGÜTÜ İLE MÜCEDELEDE İSTEKSİZ KARARSIZDIR

Burada konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Faruk Bal, Türkiye”de her geçen gün şehit sayısının arttığını belirterek, "Yurdun her köşesine yağmur gibi şehit yağıyor. MHP”nin terör örgütü ile verdiği mücadele karşısında AKP”nin isteksiz, kararsız ve zoraki mücadele görüntüsü, ülkemizdeki güvenlik güçlerimizin terörle mücadeledeki azmini ve şevkini kırmıştır" dedi. AKP hükümeti nedeniyle 8 yıldır vatandaşın fakir ve umutsuz olduğunu ifade eden Bal, "Vatandaş fakirdir, umutsuz ve çaresizdir. 8 yıldır AKP iktidarında ekonomik sorunlar çözümsüzdür. Uluslarası ilişkiler başarısızdır, teslimiyetçidir. Asayişsizlik vardır. Kimsede huzur ve güven kalmamıştır. Toplum tedirgin bezgin ve öfkeli ve kaygılıdır" dedi.

BAŞBAKAN ŞEHİT AİLELERİNE DAVA AÇTI

19 Ekim 2009 tarihinde Habur sınır kapısında 34 terör örgütü militanının giriş yaptığını ve Türkiye genelinde bu duruma karşı duyulan tepkileri hatırlatan MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, "Yaşanan bu olayın ardından Konya Şehit Aileleri Derneği önünde Başbakana hakaret edildiği gerekçesiyle, Şehit annesi Ayşe Çelik, Fatma Balin ve Şehit Babası Duran Alkış”a Konya 1. Sulh Mahkemesi”ne dava açılmıştır. Açılan davada sanık sıfatıyla şehit yakınları görünürken, davacı olarak da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gözükmektedir. Buradan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan”a sesleniyorum. Utanmadan şehit ailelerine karşı dava açmış. Peki niye açmış, Habur da yaptıkları tören varya, müsteşarı, hakimi ile savcısı ile 34 teröristi karşılamışlardı. Ellerini kollarını sallayarak bayram havasın içerisinde ülkemize almışlardı. Şehit babasının yüreği nasıl dayansın buna tabiki tepki gösterecek. Tabiki yürüyüş yapacak. Sayın Başbakandan beklenen böylesi bir durumda hoşgörü göstermektir. Ama nerde hoşgörü sayın Başbakan da. Ben diyorum ki Sayın Başbakan uğraşacaksan bizimle uğraş MHP ile uğraş. Elbette hesabını göreceğiz" diye konuştu.

SİZLER OSMAN DURMUŞ”U DİNLEMEYE DEVAM EDİN

Sağlık Eski Bakanı Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş da, hükümete karşı emleştirileri sürdürürken, "Kuş gribinden ölen varmı aranızda? Ama tavuklar öldü. Unakıtan zengin oldu. Domuz gribinden ölen var mı? 800 trilyon çocuklarınızın geleceği gavurların cebine gitti. “Gemicik” dersem ne anlarsınız. “Unakıtan” derseniz aklınıza ne gelir? Lafın tamamı çocuğa söylenir. Çocuklarınızın geleceğini yok etmek istemiyorsanız, bu iktidarı en kısa zamanda yok edin silin. Allah Konya”yı, dünyanın merkezi etmiş. Nasreddin Hoca”yı Akşehir”den, Mevlana”yı Şems”i, Konya merkezden dünyaya seslensinler diye göndermiş. Bir de siz şimdi MHP”nin iktidarı için şu Konya merkezden bir sesinizi yükseltin. Sağlıkta beni dinlemeye devam edin. Genetiği değiştirilmiş etlerde, ithal etlerde, Abdülkadir”i dinleyin. Ülke meselelerinde Devlet Bahçeli”yi ve yardımcıları Çobanoğlu, Bal ve diğer yardımcılarını dinleyin. MHP”ye ses verin. Nefes verin güç verin ki siz güçlenin" diye konuştu.

15 MİLLETVEKİLİ

MHP “Karış Karış Türkiye” programına MHP Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Faruk Bal, Genel Başkan Yardımcısı Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu, Sağlık Eski Bakanı Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Afyon Milletvekili Abdülkadir Akcan, Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Karaman Milletvekili Hasan Çalış, Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan, Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil, Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, Giresun Miletvekili Murat Özkan, Kahramanmaraş Milletvekili M.Akif Paksoy, Ordu Miletvekili Rıdvan Yalçın, Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul katıldı.

DHA



KAYNAK:



http://www.etikhaber.com/content/view/87560/28/





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 22
Dün Tekil 1238
Bugün Tekil 1613
Toplam Tekil 4065820
IP 18.191.174.168






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























9 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Saraylarda s remem da larda s rd m , Bin cihana de i mem u ks z T rkl m .
(H seyin Nihal ATSIZ)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.096 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu