Üniversitemizde Geçmişten Günümüze Azerbaycan Cumhuriyeti Konulu Panel Gerçekleşti - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Üniversitemizde Geçmişten Günümüze Azerbaycan Cumhuriyeti Konulu Panel Gerçekleşti
Tarih: 27.10.2018 > Kaç kez okundu? 434

Paylaş


Üniversitemiz ve Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu işbirliğiyle Azerbaycan Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş Yılı anısına “Geçmişten Günümüze Azerbaycan Cumhuriyeti” konulu panel gerçekleşti.



Panele, Rektör yardımcımız Prof. Dr. Mükremin Özkan ARSLAN, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar YÜKSEK, Mimarlık Mühendislik Fakültesi dekanı Prof. Dr. Gabil YAGUB ve ilgili fakültelerin öğretim üyeleri ile öğrencileri katıldı.



İstiklal Marşı ve Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Marşının okunmasının ardından panelin açılışını yapan Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri GULİYEV, misafirleri ve panelistleri selamlayarak Azerbaycan Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. Yıldönümü ile ilgili panelin düzenlemesinin önemini vurguladı ve panele katılımlarından dolayı teşekkür etti.



Daha sonra Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hacali NECEFOĞLU paneli başlattıı.



Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi öğretim üyeleri, Prof. Dr. Mirvari İSMAYILOVA, Prof. Dr. Mahire HÜSEYNOVA, Doç. Dr. Yegane KAHRAMANOVA ve Doç. Dr. Könül SAMEDOVA sunumlarını gerçekleştirdi.



Programın sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mükremin Özkan ARSLAN, Azerbaycan ve Türkiye’nin bir millet iki devlet olduğunu, dünyada iki kardeş olarak tanındığını ifade ederek Azerbaycan Kars Başkonsolosu’na ve Azerbaycan’dan gelmiş olan öğretim üyelerine teşekkür etti.



Kaynak:

https://www.kafkas.edu.tr/kau/tr/duyuru/universitemizde-Gecmisten-Gunumuze-Azerbaycan-Cumhuriyeti-Konulu-Panel-Gerceklesti





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 34
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 648
Toplam Tekil 4066782
IP 3.145.175.243






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.311 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu