“Bizim davamız, milletimize hizmet davasıdır” 13.06.2018 - TC Cumhurbaşkanlığı - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









“Bizim davamız, milletimize hizmet davasıdır” 13.06.2018 - TC Cumhurbaşkanlığı
Tarih: 13.06.2018 > Kaç kez okundu? 550

Paylaş


Muhtarlarla sahur programında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugüne kadar sadece hizmet siyaseti yaptıklarını, referanslarını ise 16 yıllık hizmetlerinin oluşturduğunu kaydederek, “Bizim davamız, milletimize hizmet davasıdır. Bizim hedefimiz, ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri hâline getirmektir” dedi.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlarla sahurda bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda gerçekleşen programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşma yaptı.





Sahur programının yapıldığı sergi salonunun geçen hafta Türkiye’nin dört köşesinden gelen 2 bin 500 muhtarın katılımıyla açıldığına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesine boşuna ‘milletin evi’ demediklerini; bugüne kadar ana bina toplantı salonunda, kış bahçesinde ve kongre merkezinde yüzbinlerce kişinin ağırlandığını hatırlattı.



“MİLLET KIRAATHANELERİ VATANDAŞLAR İÇİN KALİTELİ VAKİT GEÇİREBİLECEKLERİ MEKÂNLAR OLACAK”



Sergi salonunun batısında yer alan ve inşası tamamlanmak üzere olan Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi’nin, bünyesinde barındıracağı 5 milyon cilt kitabı, toplantı ve çalışma salonları, ücretsiz internet hizmeti ve yiyecek içecek ikramıyla alanında bir numara olacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni dönemde yapmayı vadettikleri millet kıraathaneleri projesine de değindi.



Millet kıraathanelerinin; vatandaşlar ve gençler için, kitap okuyabilecekleri, ders çalışabilecekleri, kaliteli vakit geçirebilecekleri mekânlar olacağını, 24 saat hizmet verecek, ücretsiz ikramları ve internetiyle gerçek birer ‘okuma evi’ işlevi göreceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet, bu projenin sadece kek kısmına takılıp kalsa da, bu mekânları kurmakta kararlı olduklarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocukları üniversite sınavlarına, mesleki kariyer sınavlarına hazırlanan ailelerin, bu ihtiyacı çok iyi bildiğini belirterek, “Tıpkı millet bahçeleri gibi millet kıraathaneleri de büyüyen, gelişen, refahı artan Türkiye’nin yeni ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetlerdir” diye konuştu.



Dünkü Türkiye’nin, okulundan hastanesine, yolundan konutuna, evinin içindeki eşyalarından otomobiline kadar her alanda yoklukların, mahrumiyetlerin Türkiye’si olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün milletin bu tür temel ihtiyaçlarının derdine düşmeyi geride bıraktığını, kendilerinin de, millî geliri 3 bin 500 dolardan 11 bin dolara çıkmış Türkiye’nin beklentilerine, taleplerine uygun hizmetlerle yola devam edeceklerini dile getirdi.



“SANDIKTAN ÇIKACAK SONUCUN BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİ VAR”



Bugüne kadar sadece hizmet siyaseti yaptıklarını, referanslarını ise 16 yıllık hizmetlerinin oluşturduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim davamız, milletimize hizmet davasıdır. Bizim hedefimiz, ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri hâline getirmektir” dedi. Diğer partilerin ve cumhurbaşkanı adaylarının yapılan hizmetleri ve yürütülen projeleri yıkmayı, durdurmayı engellemeyi, satmayı, bozmayı vaat ettiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 yıllık dönemde yapılan hizmet ve yatırımlardan örnekler verdi ve muhtarlardan, kendilerine gelen cumhurbaşkanı adaylarına bu hizmetleri de ortadan kaldırıp kaldırmayacaklarını sormalarını istedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Ankara, son devletimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti olarak ülkemizin bugünlere gelmesinde lokomotif vazifesi gördü. Şimdi Türkiye yeni bir atalımın eşeğinde. Ankara yine lokomotif görevine devam etmeli. Sizlerle birlikte ülkemizin önümüzdeki yarım asrına, bir asrına yön vereceğiz, 24 Haziran seçimleri işte bu kritik yol ayrımında hepimiz için önemli bir yol ayrımı. Bugüne kadar milletimize hep güvendik, hep milletimizin iradesine teslim olduk. 24 Haziran’da da yine kendimizi milletimize teslim ediyoruz. Sandıktan çıkacak sonucun başımızın üzerinde yeri var. Türkiye’nin aydınlık yarınları için projelerimiz, hazırlıklarımız tamam.”



“SANDIĞA YANSIMAYAN HER OY ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİN İNŞASINDAN EKSİLEN BİR TUĞLADIR”



Milletin, kendilerine emaneti tevdi etmesi durumunda, 16 yıldır olduğu gibi gece-gündüz çalışarak hizmete devam edeceklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlardan seçim sandıklarına sahip çıkmalarını istedi ve “Sandığa yansımayan her oy ülkemizin geleceğinin inşasından eksilen bir tuğladır” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını, sahur programını teşrif eden muhtarlara ve programda hizmet veren görevlilere hizmetleri dolayısıyla teşekkür ederek tamamladı.



Kaynak:

https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/94482/-bizim-davamiz-milletimize-hizmet-davasidir-





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 72
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 512
Toplam Tekil 4077240
IP 18.119.143.4






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.502 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu