“Milletimize en üst düzeyde hayat standartları sağlamanın gayretindeyiz” 29.05.2018 - TC Cumhurbaşkanlığı - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









“Milletimize en üst düzeyde hayat standartları sağlamanın gayretindeyiz” 29.05.2018 - TC Cumhurbaşkanlığı
Tarih: 29.05.2018 > Kaç kez okundu? 559

Paylaş


AK Parti’nin Çorlu mitinginde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz laf üstüne laf koymanın değil, taş üstüne taş koymanın çabasındayız. Biz Türkiye’yi büyütmenin, ekonomimizi kalkındırmanın, milletimize en üst düzeyde hayat standartları sağlamanın gayretindeyiz” dedi.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Çorlu mitingine katıldı. Heykel Meydanında gerçekleştirilen mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.



“TRAKYA’YA KENDİMİZİ DAHA İYİ ANLATMALIYIZ”



Çorlu’nun da içinde yer aldığı Trakya bölgesinde AK Parti olarak hedef ve beklentilerinin gerisinde kaldıklarına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elbette biz burada sorunu vatandaşlarımızda aramıyoruz. Biz muhalefet gibi, sandıkta istediği sonucu alamayınca milleti suçlayan, hatta hakaret eden bir siyasi parti değiliz, asla da olmadık” diye konuştu.



Beklentileri gerçekleşmediğinde önce kendilerini hesaba çektiklerini, sıkıntıyı, problemi, varsa yanlış anlaşılmaları millette değil, partilerinde aradıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Demek ki Çorlu’ya, Tekirdağ’a, Trakya’ya kendimizi daha iyi anlatmalıyız. Türkiye sevdamızı, bu ülkeye dair hayallerimizi ve hedeflerimizi sizlere olması gerektiği şekilde izah edememişiz” diye ekledi.



“İHRACATI 500 MİLYAR DOLARA ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ”



Açıkladıkları seçim beyannamesinde, diğer hizmetlerin yanı sıra 146 ayrı projeyi gerçekleştirme sözü verdiklerini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin teveccühüyle 24 Haziran’da ipi göğüslediklerinde, gelecek beş yılı, bu projeleri gerçekleştirmek için değerlendireceklerini belirtti.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz 16 yılda dünyanın en büyük 17. ekonomisi yaptıkları Türkiye’yi, 24 Haziran’dan sonraki dönemde ilk 10’a sokmak için ter dökeceklerinin sözünü verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 bin 500 dolardan 11 bin dolara çıkardıkları kişi başı millî geliri 25 bin dolara, 36 milyar dolardan 161 milyar dolara çıkardıkları ihracatı 500 milyar dolara çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.



Önümüzdeki beş yıllık dönemde, 13 milyondan 35 milyona çıkardıkları yıllık turist sayısını 50 milyona çıkaracaklarını ve 26’dan alıp 55’e çıkardıkları havalimanı sayısına dokuz yeni havalimanını ekleyeceklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğer alanlardaki hedeflerini de aktararak milletten beş yıl daha görev istediklerini, hizmet ve projelerin devamı için destek beklediklerini dile getirdi.



“MİLLETİN AKLINI, VİCDANINI HAFİFE ALIYORLAR”



“Biz muhalefetin adayları gibi havanda su dövmüyoruz. Biz şu ana kadar hiçbir başarıları, hiçbir eserleri olmayan diğerleri gibi afaki şeylerden bahsetmiyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan hizmetlerin, gelecek beş yılda yapılacakların teminatı olduğunu, AK Parti olarak şimdiye kadar yapamayacakları hiçbir şeyin sözünü millete vermediklerini kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz laf üstüne laf koymanın değil, taş üstüne taş koymanın çabasındayız. Biz Türkiye’yi büyütmenin, ekonomimizi kalkındırmanın, milletimize en üst düzeyde hayat standartları sağlamanın gayretindeyiz” şeklinde konuştu.



Muhalefet partilerinin cumhurbaşkanı adayları için, “Hepsinin de ortak vaadi Tayyip Erdoğan’ı indirmek, hepsinin ortak paydası Tayyip Erdoğan düşmanlığı” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu adayların, hayata geçirdikleri projeleri yıkmaktan, kapatmaktan, engellemekten bahsettiğine dikkat çekti.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aslında benim aziz milletim bu karikatür tiplere en güzel cevabı 1,5 asır önce: ‘Sen herkesi kör, alemi sersem mi sanırsın?’ diyerek Ziya Paşa vermiş. Evet, bunlar da milleti kendileri gibi vizyonsuz, basiretsiz, kifayetsiz sanıyorlar. Bu milletin aklını, vicdanını hafife alıyorlar” dedi.



“BİZİM ÜLKEYİ İDARE ETMEK GİBİ BİR SORUMLULUĞUMUZ VAR”



Vatandaşlara hitaben, “Bunlar sizi tanımıyor, sizleri tanımadıkları gibi konuştukları şeyin ne olduğundan da haberleri yok” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şayet olsaydı, Türkiye’nin otomobilinin geleceğin teknolojisiyle üretileceğini bilirlerdi” diye ekledi. Adayların milleti tanımadığını ve konuştukları şeyin ne olduğundan haberdar olmadıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şayet olsaydı, Türkiye’nin otomobilinin geleceğin teknolojisiyle üretileceğini bilirlerdi” ifadelerini kullandı.



Söz konusu adayların Türkiye’yi yönetmek ve millete hizmet etmek gibi bir dertleri olmadığı için atıp tutabileceğini; ancak kendilerinin ülkeye hizmet yolunda tek bir saniye dahi kaybedemeyeceklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Karşımızdaki beceriksizliklerin komiklikleriyle vaktimizi boşa geçirmeyiz. Çünkü bizim hayallerimiz var, bizim ülkeyi idare etmek gibi bir derdimiz, sorumluluğumuz var” diye ekledi.



“2023 HEDEFLERİMİZE ULAŞANA KADAR MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”



Konuşmasının devamında 2002 yılından bugüne Tekirdağ’a toplam 17 milyar liralık yatırım yapıldığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hizmet ve yatırımların içinde 3 bin 41 yeni dersliğin, Namık Kemal Üniversitesi’nin, 3 bin 240 yatak kapasiteli yükseköğrenim yurtlarının, 11’i hastane toplam 27 sağlık tesisinin, 5 bin 376 konutun, 87 kilometreden 327 kilometreye çıkarılmış bölünmüş yolların olduğunu aktardı.



Tekirdağ ve Çorlu’da ulaşım, hayvancılık, tarım, sulama gibi alanlarda yapılan hizmet ve yatırımlardan ve hâlen yapımları devam eden projelerden de örnekler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki dönemde bu projelere yenilerini ekleyeceklerini söyledi.



Yeni dönemde Türkiye’yi erdem, irade ve cesaretle şaha kaldıracaklarının altını çizerek, “2023 hedeflerimize ulaşana kadar evlatlarımıza çok daha güçlü, çok daha müreffeh bir ülke bırakana kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun için halkın desteğini, Tekirdağ’dan Türkiye’nin aydınlık yarınları için tarihî bir oy oranı beklediğini dile getirdi.



Konuşmasının sonunda ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet’ vurgusunda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini, vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek tamamladı.



Kaynak:

https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/93728/milletimize-en-ust-duzeyde-hayat-standartlari-saglamanin-gayretindeyiz.html





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 33
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 656
Toplam Tekil 4068577
IP 3.133.160.156






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.406 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu