BBP GENÇLİK KOLLARI ANTALYA İL BAŞKANI BASIN AÇIKLAMASI - Rasim KÜÇÜK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









BBP GENÇLİK KOLLARI ANTALYA İL BAŞKANI BASIN AÇIKLAMASI - Rasim KÜÇÜK
Tarih: 01.04.2010 > Kaç kez okundu? 3111

Paylaş


Sayın Akaydın, gençlik bitmiş işsiz, güçsüz sizler deniz keyfi yapıyorsunuz nerede 100 bin kişiye iş hani halkçı CHP verdiğiniz sözleri yerine getirin bırakın deniz keyfi yapmayı. Antalya sahillerinde bu aylarda denize girildiğini Dünya biliyor. TV kanallarında, haber programlarında devamlı bu aylarda. Antalya sahillerini plajlardaki denize girenleri göstermekteler. Dünya Antalya’da neler olup bittiğini sizden daha iyi bilmekte.







Siz bırakın böyle boş işleri, Antalya halkına söz verip de yapamadığınız hizmetlerinizle gündeme gelemiyorsunuz. Hizmet yapıyormuş gibi gözükmek için uğraşmayın Antalya Akaydın’ı tanıdı artık verdiği sözleri tutmayan konuştuklarını ben öyle demek istememiştim diyerek insanları yanıltan bir yönetim anlayışına sahip olduğunuzu öğrendi.







Antalyalıya yaptığınız hizmetlerin açılışları ile gündeme gelin, Antalya gençliğine, işsiz insanlara istihdam sahaları açarak yaparsa hoca yapar 100 bin kişiye iş sözlerinizi unutmayın ve bir an önce sözünüzü yerine getirin.











Antalya ve Antalya gençliği sizden sosyal belediyecilik anlayışı ile size verilmiş olan bu emanetin hakkını vererek söz verdiğiniz işsiz gençlere iş imkânları sağlamanızı bekliyor.











BBP olarak ve bir yıldır. Sayın il Başkanımız Rasim Küçük beyefendi’nin yaptığı açıklamalarla haklılığımız bir kez daha tescillenmiştir. Ağzımızdan çıkan her cümlenin, her eleştirinin geldiğimiz noktada doğru olduğu Antalya’da yaşayan insanlar tarafından doğrulanmaktadır.



ÖMER AYVAZ



BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ



GENÇLİK KOLLARI İL BAŞKANI





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 45
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 1069
Toplam Tekil 4067203
IP 18.191.181.231






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.287 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu