“Terörle arasına mesafe koymayanın yeri parlamento değildir” 08.04.2018 - TC Cumhurbaşkanlığı - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









“Terörle arasına mesafe koymayanın yeri parlamento değildir” 08.04.2018 - TC Cumhurbaşkanlığı
Tarih: 08.04.2018 > Kaç kez okundu? 535

Paylaş


AK Parti Siirt İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörle, terörizmle ve şiddetle arasına mesafe koymayanın yeri parlamento değildir. Belediyenin kepçesini, kamyonunu, aracını, imkânlarını sokak çetelerinin emrine verenlerin yeri de başkanlık koltuğu değildir. Bu milletin tek bir kuruşunun dahi bölücü örgütün kasasına gitmesine izin veremeyiz” dedi.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siirt 6. Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongrede partililere hitaben bir konuşma yaptı.

“TERÖRLE MÜCADELEMİZİ HUKUK VE DEMOKRASİ İÇİNDE SÜRDÜRDÜK”



Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, “Terörle mücadelemizi hukuk ve demokrasi içinde sürdürerek bölücü terör örgütünün çukur ve hendek üzerinden kurduğu kanlı planı darmadağın ettik. Bir dönem eli kanlı katillerin musallat olduğu, baskı ve şiddetin kol gezdiği ilçelerimizde artık emniyet ve huzur hâkim” dedi.



“Terörle, terörizmle ve şiddetle arasına mesafe koymayanın yeri, kimse kusura bakmasın, parlamento değildir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediyenin kepçesini, kamyonunu, aracını, imkânlarını sokak çetelerinin emrine verenlerin yeri de başkanlık koltuğu değildir. Bu milletin tek bir kuruşunun dahi bölücü örgütün kasasına gitmesine izin veremeyiz. Bu ülkenin imkânlarıyla devlet ve millet düşmanlarının serpilmesine, palazlandırılmasına, vatandaşlarımıza musallat edilmesine asla göz yumamayız.”



“TERÖR ÖRGÜTLERİNE KARŞI DÜNYANIN GÖRMEDİĞİ BİR MÜCADELE VERİYORUZ”



Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında, “Türkiye demokraside ve ekonomide güçlendikçe, kendimize olan güvenimiz de artıyor. Bu durum, ülkemizin ve bölgemizin geleceğiyle ilgili kararlarda kendi irademizi daha kararlı şekilde ortaya koymamıza imkân sağlıyor. Tabii bu tablo, önümüze çıkan engellerin, ülkemizi hedef alan saldırıların çapının da büyümesine yol açıyor. Onlar saldırdıkça Türkiye olarak, 81 milyon olarak biz daha sıkı kenetliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz terör örgütlerine karşı dünyanın görmediği, cesaret edemediği bir mücadele veriyoruz. Onlar ise bizi destekleyecekleri yerde, terör örgütlerinin ağzıyla ve talepleriyle karşımıza dikiliyorlar. Türkiye söz konusu olunca demokrasiden, insan haklarından, meşruiyetten, özgürlüklerden dem vuruyorlar. Kendi çıkarları söz konusu olunca, terör örgütleriyle yan yana yol yürümekten geri durmuyorlar. Her gün ülkemizi hedef alan terör saldırılar konusunda tek bir samimi söz söylediklerini duymadığımız Batı ülkeleri, Türkiye’nin meşru gerekçelerle yürüttüğü operasyonlarını engellemek için kırk takla atıyorlar” şeklinde



Kaynak:

https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/92071/terorle-arasina-mesafe-koymayanin-yeri-parlamento-degildir.html





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 24
Dün Tekil 1388
Bugün Tekil 1297
Toplam Tekil 4062687
IP 18.218.61.16






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























7 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


K rler ar s nda ayna satma, sa rlar ar s nda gazel atma.
(MEVLANA)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.502 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu