Enschede’de kongre heyecanı - Murat GEDİK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Enschede’de kongre heyecanı - Murat GEDİK
Tarih: 22.01.2018 > Kaç kez okundu? 1057

Paylaş


Enschede ve çevresinde köklü bir geçmişe sahip olan Enschede Türk Kültür Derneği 18. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kongre ile Alpaslan Adıbelli başkanlık bayrağını Mehmet Aksakal’a devretti.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra kongrenin yapılabilmesi için divan teklifine geçildi. Erim Uğurlu (HTF Genel Sekreteri), Baki Emektar (Soest Ülkü Ocağı Başkanı) ve Şakir Tekçe’den (Hengelo Türk Kültür Derneği Başkanı) oluşan divandan sonra kongrenin açılış konuşmasını başkan Alpaslan Adıbelli yaptı.

Altı senedir teşkilat başkanlığını yürüten Alpaslan Adıbelli, güzel bir ortamda başkanlığı devredebilmenin mutluluğunu yaşadığını ve bundan sonra da her zaman teşkilatının emrinde olduğunu söyledi. Faaliyet ve muhasebe raporlarının okunması ve ibrazı sonrası Enschede Türk Kültür Derneği’nin yeni başkan, yönetim, disiplin ve denetleme kurulları için seçime geçildi. Yapılan seçim sonrası yeni dönemde başkanlığa Mehmet Aksakal getirildi.

Kürsüye teşekkür konuşması için davet edilen Mehmet Aksakal, altı senedir görev yapan Alpaslan Adıbelli ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Mehmet Aksakal:”Teşkilatımızın üyelerine, bana ve yönetimde görev alacak arkadaşlarımıza göstermiş oldukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber güzel işlere imza atacağız. Disiplin içerisinde ve davamızın hedefleri doğrultusunda yürüyeceğiz.”

Kongrede son konuşmacı olarak kürsüye gelen Hollanda Türk Federasyon Genel Başkanı Murat Gedik ise var olan ortamdan memnuniyetini dile getirerek konuşmasına başladı. Murat Gedik daha sonra gündemde var olan konulara değinerek eski başkan ve yöneticilerine tekrar teşekkür ve yeni başkan ve yöneticilere başarılar diledi.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 31
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 1357
Toplam Tekil 4067491
IP 18.218.184.214






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 2.002 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu