Biyogüvenliğimiz ve gıda terörizmi - Dr.Burhan ÖZFATURA - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Biyogüvenliğimiz ve gıda terörizmi - Dr.Burhan ÖZFATURA
Tarih: 20.03.2010 > Kaç kez okundu? 2823

Paylaş


Herkesin bildiği gibi; 3. Dünya Harbi, su ve gıda gerekçelerine dayanacaktır. Bu açıdan sömürgeci ülkelere ait üç beş kartel; Afrika/ Güney Amerika/ Asya/ Ukrayna/ Türkiye vb. ülkelerdeki tarım topraklarına hakim olabilmek için ne tür dalavereler çevirmekte; rüşvet/ şantaj/ ihtilal/ cinayet vb. hangi pis yolları kullanmaktadırlar?



Kimleri, nasıl satın almaktadırlar?



Medyayı nasıl kullanmaktadırlar?



Kimdir, bu Soros denen, münafık?



Evvelki haftaki yazımda; Mayıs 2009”da New York”ta Rockefeller”e ait tesislerde, dünya nüfusunu sabit tutmak amacı ile yapılan toplantıyı yazmıştım. Bill Gates denen mikrobun, insanlık düşmanı projelerini aktarmıştım. Ebola/ Domuz Gribi/ Kırım Kongo Kanamalı Hastalığı”nın vb. salgınların, tesadüfi olmadığını belirtmiştim. Bu hain zihniyetin; Hindistan”da, Avustralya”da ve ABD”de yerli halkı, Çiçek Virüsü yayarak, nasıl yok ettiklerini hatırlatmıştım.



Rockefeller Ailesinin, Bill Gates ve kurduğu vakıfların, Archer Daniels Midland-Cargill-Bunge-Monsante-Dupont Agriculture And Nutrition-Potash- Mosaic vb. dünyanın en büyük, patentli, GDO tohumu ve kimyasalları kartellerinin, ne tür melanetler icra ettiğini takip ediyor muyuz?

********

Zira;

a) Başta, pirinç/ buğday/ mısır ve soya olmak üzere, bu karteller, dünyadaki tüm temel gıda maddelerini monopolleri altına almaktadırlar.



b) Bütün dünyada (Türkiye dahil) toprağı ve tarımı kirletmektedirler.



c) Son 20 yıldır, "Yeşil Devrim" kisvesi altında, 3. dünya ülkelerinde tarımı perişan etmişlerdir. GDO”lu ürünleri hakim kılmışlar, halkları

-bol gübre ve ilaç alımına mahkum ederek- tefecilerin eline düşürmüşlerdir. Tam anlamıyla bir "kimyasal darbe" gerçekleştirmişlerdir.



d) Niçin, ABD uçakları, Irak-Abu Garib”de bulunan, yüzlerce yılda geliştirilmiş, buğday çeşitlerinin yer aldığı, buğday tohumları bankasını imha etmiştir? (Ama bu arada "Genetik Kıyamet Projesi" adı altında; Norveç”in Spitabergen adasında donmuş bir dağın, 130 metre altında inşa edilen ambarda, muhafaza altına alınan 3 milyonu aşkın tohumun amacı nedir? GDO kartelleri sağlıklı tüm tohumlara, göz mü dikmişlerdir?



e) En önemli hedef, Asya ve Afrika nüfuslarını yok etmek ve bir "Ari- ırk" gerçekleştirmektir. (Herkesin bildiği gibi, Rockefeller Hitler”in de finansörü idi. Üstün ırk yaratma projesinin (Ojenik biliminin) en büyük destekçisi idi. (Daha sonra bu bilim adamları ABD”ye götürüldü. Başta zenciler olmak üzere, " İstenmeyen ırkların, sistemli bir şekilde yok edilmesi projesinde" görevlendirildiler.)



f) FAO, BM İlerleme programı, Dünya Bankası da suç ortaklarıdır.



g) Genetiği değiştirilmiş sperm öldürücü mısır üretilmiş ve üçüncü dünya halklarına yedirilmiştir. Halk kısırlaştırılmıştır.



h) Nikaragua, Filipinler, Meksika gibi ülkelerde, tetanoz aşısı uygulaması başlatıldı. Ama sadece kadınlara! Sonra tespit edildi ki, bu aşı kadınları kısırlaştırmaktadır.

(Lütfen, F. William Engdahl”ın "Ölüm Tohumları" kitabını okuyunuz)

********

Yazılabilecek çok şey var. Zira, bu insanlık düşmanlarının yaptıkları ciltlere sığmıyor.



Peki biz ne yapıyoruz?



1- Ufku dar, beyni dar, ebleh tiplerin, "darbe" saçmalıkları ile zamanı ve gündemi israf ediyoruz. Gözlerimizi, dış dünyaya çeviremiyoruz.



2 - Laiklik edebiyatı, Fethullah Gülen düşmanlıkları, karalama/ yalan/ iftira ve provokasyonlarla uğraşmaktan, bilime ve araştırmalara gelişmelere vakit ayırmıyoruz.



3- Biyogüvenlik Yasası”nın ve Tohumculuk Kanunu”nun önemini idrak etmiyoruz. Mayınlı arazilerdeki ihanete önem vermiyoruz. İsrail-Vatikan-ABD-AB "Nifak Ortaklığı"nın icraatlarına karşı çıkmıyoruz. Bizi hiçbir zaman içine almayacak AB”ye her türlü tavizi veriyoruz. (Ecevit/ Yılmaz/ Bahçeli Koalisyonu; Kemal Derviş eliyle, Türk tarımına ve hayvancılığına, müthiş bir darbe vurmuştur. AKP”de aynı yolu izlemektedir. GDO”lu ürünlere geçit verilmektedir. Tohumculuk Kanunu ile Türk çiftçisi, kartellerin eline teslim edilmektedir. Tarımsal Araştırma Enstitüleri kapatılmaktadır. Kendi faunamız ve tohumlarımız korunmamaktadır.)



Lütfen, bu ihanet senaryolarına karşı dikkatli olalım.



Tüm halka, hepimize önemli görevler düştüğünü idrak edelim..









Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 34
Dün Tekil 1349
Bugün Tekil 1285
Toplam Tekil 4074561
IP 13.58.252.8






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























15 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Asil yetimler anadan babadan de il, ilim ve ahlaktan yoksun olanlard r. (HZ. AL )


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.096 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu