PKK ve İŞİD bitmeye yakın ki, Türkiye için K.Irak’ta Siyonist menşeili yapma bir Kürdistan problemi üretilmek isteniyor - AK Parti 24.Dönem İzmir milletvekili ve BASAM Başkanı Rifat Sait: - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









PKK ve İŞİD bitmeye yakın ki, Türkiye için K.Irak’ta Siyonist menşeili yapma bir Kürdistan problemi üretilmek isteniyor - AK Parti 24.Dönem İzmir milletvekili ve BASAM Başkanı Rifat Sait:
Tarih: 24.09.2017 > Kaç kez okundu? 688

Paylaş


AK Parti 24.Dönem İzmir milletvekili ve BASAM Başkanı Rifat Sait:





PKK ve İŞİD bitmeye yakın ki, Türkiye için K.Irak’ta Siyonist menşeili yapma bir Kürdistan problemi üretilmek isteniyor





AK Parti 24.Dönem İzmir milletvekili ve Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Rifat Sait, Irak’ta yarın (25 Eylül’de) yapılacağı iddia edilen bağımsızlık referandumu için iki şık var dedi. Sait, Barzani ya blöf çekiyor ki; bu durumda referandum son dakikada ertelenecek, eğer referandum yapılacaksa, o zaman ya Türkiye’ye yeni bir bela üretiliyor, buna hazır olmamız gerekir, dedi. Sait, umuyorum Barzani aklını başına alır ve son dakikada referandumdan vazgeçer yoksa Kürt halkına çok büyük zarar verecek, kendisi Kürtler için 2.Lawrence olmaya adaydır, dedi. İsrail’in Siyonist hayali olan Arz-ı Mev'ud, bugünkü Türkiye sınırlarının bir kısmını da içine alıyor, İsrail asla Kürtleri düşünmez, sadece kullanır, bunu da 2.Lawrence Barzani ile yapmak istiyor, üzüldüğümüz şey bu planı göstere göstere yapmak istiyorlar ama başaramayacaklar, dedi. İsrail’in destek verdiği referanduma ABD’nin sözde karşı çıkmasının komik olduğunu söyleyen Sait, bunda da bir iş var, yakında görürüz, dedi.





Barzani hem kendi halkı Kürtlere hem de Müslümanlara ihanet ediyor diyen Sait, zaten başka şansı da kalmadı, eğer bu işi başaramazsa bölgede etkisi tamamen bitecek, bunun farkında dedi. Rifat Sait, Türk Silahlı kuvvetleri ve güvenlik güçlerimiz son aşamada PKK ve İŞİD’e büyük zarar verdiler, anlaşılan PKK ve İŞİD bitiyor, işte bu yüzden Türkiye için yeni bela üretiliyor, Batı Türkiye’yi asla belasız bırakmaz, dedi.





Türkiye, hemen yanındaki bağımsız bir Kürdistanı ciddi bir güvenlik tehditti olarak görür diyen Sait, artık kılıçlar çekildi, Türkiye şaka yapmıyor, gereği neyse yapılacak şeklinde en üst düzeyde açıklama yapıldı, pilavdan dönenin kaşığı kırılır, dedi. K.Irak petrolünün Türkiye üzerinden satıldığını belirten Sait, Türkiye bu petrol akışını durdurabilir, ekonomik olarak bölgeye ambargo uygulayabilir ve hatta anlaşmalardan doğan hakkı ile bölgeye asker sokabilir. Bütün bunlar Türkiye’nin yapabileceği şeyler. Tabi bütün bunların kararını T.C. Hükümeti verir ancak bunlardan maalesef bölgedeki Kürtler çok büyük zarar görür, inşallah aklıselim galip gelir, bunlara gerek kalmaz, dedi.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 30
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 803
Toplam Tekil 4068724
IP 3.138.200.66






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.120 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu