24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı - Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı - Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN
Tarih: 24.11.2016 > Kaç kez okundu? 975

Paylaş


Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle yayımladıkları mesajları aşağıda sunulmaktadır: “Öğretmenler Günü vesilesiyle milletimizin ilim, irfan ve bilgi membaı olan tüm öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.



Türkiye’nin 2023 hedeflerini gerçekleştirebilmesi, ancak vatanperver, bilinçli, birikimli, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş nesillerle mümkündür.



Bu nitelikleri haiz kuşakları yetiştirecek olanlar ise öğretmenlerimizdir.



Ülkemiz ve evlatlarımız, maalesef uzun yıllar ezbere dayalı, milletimizi ayakta tutan değerlere yabancı, maziden kopuk, geleceğe kör, siyasi ve ideolojik olarak tektipleştirici bir eğitim anlayışına maruz kalmıştır.



Fetullahçı Terör Örgütü gibi karanlık yapılar da, bu sakat anlayışın sebep olduğu sıkıntıları istismar ederek semirmişler, topluma sinsice nüfuz etmişlerdir.



2002 yılından itibaren eğitim öğretimi ana önceliklerimiz arasına alarak yılların ihmallerini gidermeye, eğitim öğretim sistemimizi reforme etmeye çalışıyoruz.



Modern eğitim öğretim tekniklerinin müfredata dâhil edilmesinden ileri teknolojinin yaygınlaştırılmasına kadar birçok kapsamlı reformu hayata geçirdik.



Öğretmenlik mesleğinin itibarını yükseltme, öğretmenlerimizi maddi ve manevi olarak toplumumuzda hak ettikleri saygın konuma taşıma noktasında da büyük gayret sarf ettik.



“Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” ifadesinde tecessüm eden bir geleneğin temsilcileri olarak bizler, öğretmenlerimize olan şükran borcumuzu hiçbir zaman layıkıyla ödemeyeceğimizin farkındayız.



Ülkemizin en ücra yerlerinde türlü zorluklara rağmen fedakârca görev yapan öğretmenlerimizi desteklemeye, onların çalışma şartlarını daha da iyileştirmeye kararlıyız.



Ayrıca önümüzdeki süreçte eğitim öğretim müfredatımızı tekrar gözden geçirerek güncelleyecek, milletimizin beklenti ve hassasiyetlerine, geleceğin ihtiyaçlarına göre daha da geliştireceğiz.



Bu düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu önemli günde, yurt içinde ve dışında görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, her birinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü gönülden tebrik ediyorum.



Bilvesile, terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehitler başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum.”



http://www.tccb.gov.tr/basin-aciklamalari/365/61093/24-kasim-ogretmenler-gunu-mesaji.html





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 43
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 752
Toplam Tekil 4068674
IP 3.17.154.171






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.382 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu