Pedallar Türkiye – Almanya Dostluğu için Çevrildi! - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Pedallar Türkiye – Almanya Dostluğu için Çevrildi!
Tarih: 27.10.2016 > Kaç kez okundu? 1490

Paylaş


T.C. Almanya - Karlsruhe Başkonsolosluğu Eğitim Ataşeliği, Türk-Alman dostluğuna katkıda bulunmak ve iki toplum arasında barış ve kardeşlik köprüsü kurmak adına gerçekleştirdikleri Bisiklet Turunu bitirerek Eğitim Ataşeliğinden aldıkları emanetleri Türkiye’de teslim eden dünya kickboks şampiyonu Gökhan Arslan ve Alman dostumuz avukat Christoph Möhl, adlarına düzenlenen Hizmet Beratını ve ödüllerini almak üzere Eğitim Ataşeliğinde hazır bulundular.T.C.Karlsruhe Eğitim Ataşesi Sayın Gürkan Avcı’nın karşılamalarıyla başlayan buluşma, tebrik ve teşekkürler ile devam etti.



T.C.Karlsruhe Eğitim Ataşesi Sayın Gürkan Avcı ‘Tarihi çok eskilere dayanan iki toplumun dostluğuna katkı yapmak için gerçekleştirilen bu anlamlı etkinliği desteklemek bizim için en güzel vazifedir. Sıla yolunu iki teker üzerinde geçip Anavatana ulaşan iki samimi dostumuzu kutlar, kendilerine bu Üstün Hizmet Berat’ını vermekten mutluluk duyarım’ dedi. Bisiklet yolculuğu vasıtasıyla yapılan dostluk ve barış çağrısının ne denli önemli olduğuna dikkat çeken T.C.Karlsruhe Eğitim Ataşesi Sayın Gürkan Avcı, sözlerine şöyle devam etti:



”Bu yolculuğunuzun hem Türkiye’de, hem de Almanya’da çok olumlu yansımaları oldu. Bu ziyaretiniz çok ilgi çekici oldu. Umarım mesajları gereken makamlar almıştır. Hem Alman hem de Türk medyasına yansıyan olumlu haberler iki ülkenin dostluğunu pekiştirecektir.”



Yolculuk boyunca hergün sosyal medya üzerinden takipçilerine güncel bilgi aktarımı sağlayan Gökhan Arslan, yakında belgesel olarak da yayınlanması konusunda çalışmaları olduğunu ve buradan elde edilinecek gelirler ile Türkiye’deki engelli vatandaşlarımız için araba alınacağını söyledi.



Gökhan Arslan, Türkiye’nin kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan algının aksine çok güvenli bir ülke olduğunu ve tüm yolların Avrupa standartının üzerinde olduğunu sözlerine ekledi. Desteklerinden ötürü T.C.Karlsruhe Eğitim Ataşesi Sayın Gürkan Avcı’ya teşekkürlerini iletti.



“Türkiye’ye Tekrar Gideceğim” Christoph MÖHL Türkiye’de Lüleburgaz’da bizi onlarca araç ve bisikletler ile kaşıladılar. Gözlerime inanamadım, çok iyi ağırlandık ve güzel dostluklar kurdum” dedi ve ekledi: “Türkiye’ye yine gideceğim . Türkiye güvenli ve huzurlu, şimdiki hedefimiz Gökhan Arslan ile birlikte kardeşlik üzerine olacak ve Türkiye’nin daha doğusuna gideceğiz. İnsanların burada birbirleri ile ilişkileri çok güzel. Birine giderken çok önce randevu almıyorsun herhangi bir saatte herkes birbirine gidebiliyor. Çok güzel bir aile hayatı var. Türkiye güvensiz haberleri doğru değil. Alman arkadaşlarım kendileri gidip görmeli. Alman TV kanallarında bu konuları anlatacağım.”



Daha sonra ikili T.C. Karlsruhe Eğitim Ataşesi Gürkan Avcı’ya “Dostluk ve Kardeşlik İçin Pedal” yolculuğun en önemli iki fotoğrafının bulunduğu tabloyu hediye etti.



--





T.C. Almanya Karlsruhe Başkonsolosluğu Eğitim Ataşeliği

Rintheimerstr. 82 76131 D - Karlsruhe

Tel: +49 721 856128 Fax: +49 721 858963



Generalkonsulat der Republik Türkei Referat für Schulwesen

Rintheimerstr. 82 76131 D - Karlsruhe

Tel: +49 721 856128 Fax: +49 721 858963



www.karlsruhe.meb.gov.tr





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 26
Dün Tekil 1388
Bugün Tekil 1328
Toplam Tekil 4062718
IP 18.191.254.0






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























7 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


K rler ar s nda ayna satma, sa rlar ar s nda gazel atma.
(MEVLANA)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.406 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu