“Türkiye kritik dönemeçten geçiyor” - Türk Ocakları - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









“Türkiye kritik dönemeçten geçiyor” - Türk Ocakları
Tarih: 24.01.2010 > Kaç kez okundu? 2956

Paylaş


HABER MERKEZLERİ’NİN DİKKATİNE



“Türkiye kritik dönemeçten geçiyor”



Türk Ocakları Ankara Şubesi’nde, Türkan Hacaloğlu tekrar başkanlığa seçildi





ANKARA (Haber Merkezi) - Türk Ocakları Ankara Şubesi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurul sonrası Türk Ocakları Ankara Şube Başkanlığına Türkan Hacaloğlu yeniden seçildi.

Olağan Genel Kurulun açılışında konuşan Şube Başkanı Türkan Hacaloğlu, birlik ve beraberliğe vurgu yaparken Türkiye’nin kritik bir dönemeçten geçtiğini söyledi.

Başkan Türkan Hacaloğlu konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Türk milliyetçiliği ülküsü ile kurulmuş, 2012 yılında 100. yılını kutlayacağımız asırlık bir çınar olan bu güzide kuruluşun mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Ocağımızın gayesi Türk milliyetçiliği ve Türklük ülküsünü ebediyete kadar yaşatmaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, dünkü Türk milliyetçilerinin bugünkü Türk milliyetçilerine emanetidir. Onun içindirki Türk Ocaklıların ve Türk milliyetçilerinin görevi büyüktür.

AKIL ALMAZ SENARYOLAR

Ülkemiz çok kritik bir dönemeçten geçiyor. Ülkemizi bölmek, milletimizi parçalamak isteyen iç ve dış güçler, var güçleriyle tahriklerine devam ediyor. Gözbebeğimiz ordumuz, silahlı kuvvetlerimiz akıl almaz senaryolarla yıpratılmaya çalışılıyor. Dahası en tehlikelisi olan ve tartışmaya açılan Türk kimliği ve Türkiye Cumhuriyetidir.

Türkiye’de tek millet vardır o da Trük milletidir. Tek kültür vardır o da Türk kültürüdür. Dünün Marksistleri iken bugün liberal görünümde olanlar ile bölücüler ABD ve AB’nin güdümünde giderek Türk milletinin milli birliğini ve üniter yapısını hedef almakta ve bir kısım basın da onlara çanak tutmaktadır.

YÖNETİM ZAAFİYETİ VAR

Yönetim zafiyeti olan Türkiye’mizin her tarafında PKK belası ve yandaşlarının yıkıcı eylemleriyle kargaşa yaratılmak isteniyor. Evler kundaklanıyor, polisler taşlanıyor, her taraf yakılıp yıkılıyor. Herkes bezginlik ve yılgınlık içinde devleti arıyor. Kurum ve kuruluşlarda güven hissi kalmamış yıkıcı ve yıpratıcı propagandalar almış başını gidiyor. Aziz Türk milleti bütün bunları görüyor, ona göre değerlendirmesini elbet yapacaktır.

Bizler Türk milliyetçileri, Ocak mensupları, milli şuurumuzu daima ayakta tutmaya çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz müddetçe Türk milleti olarak her türlü güçlüğü yenecek kuvvet ve kudretteyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Türk milleti var oldukça ebediyete kadar devam edecektir.”

Başkan Türkan Hacaloğlu, yeni seçilecek yönetimin bayrağımızı daha yükseklere götüreceği inancı içinde 13. genel kurulun Türk milletine ve devletine hayırlı olması diledi.

YENİ YÖNETİM

Yapılan konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu Türkan Hacaloğlu, Uğurcan Küçükağaoğlu, Dr. İhsan Kalenderoğlu, Dr. Kürşat Yıldız, Ömer Faruk Yıldırım, Abdülkadir Uluç ve Erdem Utku Eke’den oluşurken Denetim Kurulu’na da Orhan Yavuz, Mehmet Altıparmak ile Çağrı Acı seçildi.







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 35
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 640
Toplam Tekil 4066775
IP 3.129.247.196






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 3.004 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu